Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Τουριστική τόνωση της Θεσσαλονίκης από την κυπριακή αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Νοέμβριος 2019, 10:28

Οι Κύπριοι συμμετέχοντες της αποστολής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, ενόψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με στόχο την τόνωση των τουριστικών ροών της κυπριακής αγοράς.


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης φιλοξένησε εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Κύπρου, για ένα τετραήμερο, στο πλαίσιο αποστολής εξοικείωσης και ενημέρωσης, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου.

Οι Κύπριοι συμμετέχοντες της αποστολής, κ. Θεόδωρος Θαλασσινός, προϊστάμενος Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου, ο κ. Σταύρος Χατζησάββας, εκδότης και δημοσιογράφος της τουριστικής εφημερίδας και ιστοσελίδας “Cyprus Highlights” και η κα Μαρία Δαμιανού, εκπρόσωπος του Τ.Ο. Xenos Travel, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη, ενόψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με στόχο την τόνωση των τουριστικών ροών της κυπριακής αγοράς.

Τα μέλη της κυπριακής αποστολής φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Porto Palace, απόλαυσαν τις γαστριμαργικές προτάσεις της πόλης, επισκέφθηκαν τα σημαντικά ιστορικά σημεία της, το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο, τον Άγιο Δημήτριο, την Ροτόντα και την Αρχαία Αγορά κ.λπ.

Κατά την παραμονή τους στη πόλη, ακόμη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και να κάνουν επαφές με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδος – Κύπρου. Επιπλέον η αποστολή περιηγήθηκε στην περιοχή της Πιερίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως  οι συμμετέχοντες της αποστολής εξοικείωσης εκπροσωπούν κορυφαίους φορείς της κυπριακής αγοράς, με μακρά παράδοση και εμπειρία στον εξερχόμενο τουρισμό Κύπρου προς Ελλάδα και ειδικότερα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top