Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροώθηση της Ελλάδας στη Σκανδιναβία ως προορισμού για τουρισμό τρίτης ηλικίας
Τουρισμός Τρίτης Ηλικίας

Προώθηση της Ελλάδας στη Σκανδιναβία ως προορισμού για τουρισμό τρίτης ηλικίας

Σε εκδηλώσεις του ΕΟΤ στη Σουηδία και τη Νορβηγία θα συμμετάσχουν περίπου 75 εκπρόσωποι κορυφαίων TOs, τουριστικών γραφείων, σημαντικών ΜΜΕ, καθώς και opinion leaders αντίστοιχα.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως προορισμού για διακοπές ατόμων τρίτης ηλικίας (senior citizen), θα παρουσιάσει η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας σε ειδικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 29 Νοεμβρίου στη Στοκχόλμη και στις 15 Δεκεμβρίου στο Όσλο.

Στην κάθε εκδήλωση θα συμμετάσχουν περίπου 75 εκπρόσωποι κορυφαίων TOs, τουριστικών γραφείων, σημαντικών ΜΜΕ, καθώς και opinion leaders από τη Σουηδία και τη Νορβηγία αντίστοιχα, και στη διάρκειά τους θα προβληθούν οι δυνατότητες που προσφέρει η χώρα μας όλο το χρόνο σε άτομα της κατηγορίας αυτής, συνδυάζοντας τον ιαματικό τουρισμό και τον τουρισμό υγείας και ευεξίας με την ελληνική γαστρονομία, την οινική παράδοση (wine routes) και τον πολιτισμό σε όλες τις εκδοχές του.

Οι δύο εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της διαφημιστικής εκστρατείας για την περίοδο Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019, η οποία υλοποιείται online και offline από την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας στις αγορές της αρμοδιότητάς της για την προώθηση των εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων της Ελλάδας, αλλά και την ενίσχυση των προκρατήσεων για το 2020.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024