Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠαρουσίαση του βιβλίου 'Τουριστική Επικοινωνία, από τα ΜΜΕ στο Διαδίκτυο' στη Θεσσαλονίκη
Βιβλιοπαρουσίαση

Παρουσίαση του βιβλίου 'Τουριστική Επικοινωνία, από τα ΜΜΕ στο Διαδίκτυο' στη Θεσσαλονίκη

Στο βιβλίο διακεκριμένοι-ες συγγραφείς εξετάζουν τον ρόλο των ΜΜΕ, των Νέων Μέσων και του Διαδικτύου, ειδικότερα στον τουρισμό, τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις για την προστασία δεδομένων, αλλά και ειδικά θέματα για τον θεματικό τουρισμό.

Ο τουρισμός αποτελεί ένα πολυσύνθετο ζήτημα με πολιτικές,πολιτισμικές επιπτώσεις στην κοινωνία. Είναι ένας διεπιστημονικός τομέας που εξελίσσεται συνεχώς και προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Κοινωνικών Επιστημόνων αλλά και των Θετικών Επιστημόνων.

Στο βιβλίο “Τουριστική Επικοινωνία, από τα ΜΜΕ στο Διαδίκτυο” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαζήση, διακεκριμένοι-ες συγγραφείς εξετάζουν τον ρόλο των ΜΜΕ, των Νέων Μέσων και του Διαδικτύου, ειδικότερα στον τουρισμό, τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις για την προστασία δεδομένων, αλλά και ειδικά θέματα για τον θεματικό τουρισμό.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, και ώρα 19:00 στο βιβλιοπωλείο “ΙΑΝΟΣ” (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη). Θα μιλήσουν οι κ.κ.: Νίκος Ιντζεσίλογλου, ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., Σωκράτης Δεληβογιατζής, καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., Αγγελική Καθαρίου, επ. καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η συγγραφέας-επιμελήτρια του βιβλίου, κα Τέσσα Δουλκέρη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, κ. Γεώργιος Κουκουλάτας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024