Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βιβλιοπαρουσίαση

Παρουσίαση του βιβλίου 'Τουριστική Επικοινωνία, από τα ΜΜΕ στο Διαδίκτυο' στη Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Δεκέμβριος 2019, 12:57

Στο βιβλίο διακεκριμένοι-ες συγγραφείς εξετάζουν τον ρόλο των ΜΜΕ, των Νέων Μέσων και του Διαδικτύου, ειδικότερα στον τουρισμό, τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις για την προστασία δεδομένων, αλλά και ειδικά θέματα για τον θεματικό τουρισμό.


Ο τουρισμός αποτελεί ένα πολυσύνθετο ζήτημα με πολιτικές,πολιτισμικές επιπτώσεις στην κοινωνία. Είναι ένας διεπιστημονικός τομέας που εξελίσσεται συνεχώς και προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Κοινωνικών Επιστημόνων αλλά και των Θετικών Επιστημόνων.

Στο βιβλίο “Τουριστική Επικοινωνία, από τα ΜΜΕ στο Διαδίκτυο” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαζήση, διακεκριμένοι-ες συγγραφείς εξετάζουν τον ρόλο των ΜΜΕ, των Νέων Μέσων και του Διαδικτύου, ειδικότερα στον τουρισμό, τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις για την προστασία δεδομένων, αλλά και ειδικά θέματα για τον θεματικό τουρισμό.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, και ώρα 19:00 στο βιβλιοπωλείο “ΙΑΝΟΣ” (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη). Θα μιλήσουν οι κ.κ.: Νίκος Ιντζεσίλογλου, ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., Σωκράτης Δεληβογιατζής, καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., Αγγελική Καθαρίου, επ. καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και η συγγραφέας-επιμελήτρια του βιβλίου, κα Τέσσα Δουλκέρη. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, κ. Γεώργιος Κουκουλάτας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top