Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυνεργασία του TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή
Ξενοδοχεία

Συνεργασία του TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Το κτίριο του Ιδρύματος στο Παγκράτι αποτελεί το νέο ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση εκδηλώσεων προσωποποιημένων απαιτήσεων.

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου το TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel παρουσίασε την συνεργασία του με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή για την κάλυψη τον εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, σε μια ατμοσφαιρική γιορτή γεύσης και μουσικής με  Χριστουγεννιάτικο χρώμα και καλεσμένους επαγγελματίες από το χώρο των event organizing, εταιρείες επικοινωνίας και διαφήμισης, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες.


Από αριστερά προς δεξιά: Αγγελική Ζερβουδάκη, Director of Catering I TRUE Catering, Νίκος Νικολαΐδης, γενικός διευθυντής Radisson Blu Park Hotel, Μάρη Δεβερίκου, Managing Director Radisson Blu Park Hotel, Κατερίνα Μαρκαδάκη, διευθύντρια Ανάπτυξης Πόρων του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή και Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Ραδιοφωνική Παραγωγός.


Από αριστερά προς δεξιά: Νίκος Μπαρούτης, διευθυντής Πωλήσεων, Radisson Blu Park Hotel, Μάρη Δεβερίκου, Managing Director, Radisson Blu Park Hotel, Gabriel Diakakis, Managing Director Grand Star Hellenic και Lorena Gilbert.

Με εμπειρία 25 χρόνων, η ελληνική γαστρονομία, η γεύση υψηλού επιπέδου και η αρτιότητα παραγωγής, αποτελούσαν πάντα τον πυρήνα του οράματος του TRUE Catering. Με την έναρξη λειτουργίας του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, το TRUE Catering αποκτά έναν νέο συνεργάτη και σχεδιάζει καινούργιες εμπειρίες αισθητικής απόλαυσης, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες μιας εκδήλωσης. Το κτίριο του Ιδρύματος στο Παγκράτι αποτελεί το νέο ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση εκδηλώσεων προσωποποιημένων απαιτήσεων. Το αμφιθέατρο, ο χώρος των περιοδικών εκθέσεων, η ταράτσα του νεοκλασικού είναι μόνο μερικά από τα σημεία στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, επίσημα δείπνα, cocktail parties, εταιρικά συνέδρια, παιδικές εκδηλώσεις, workshops, και, φυσικά, κορυφαία χριστουγεννιάτικα happenings.


Από αριστερά προς δεξιά: Μάρη Δεβερίκου, Managing Director Radisson Blu Park Hotel και Κάρολος και Μαίρη Φιξ.

Την εκδήλωση, που είχε πολύ μεγάλη προσέλευση, έντυσε μουσικά με τις επιλογές της στα πλατώ η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, τη διακόσμηση επιμελήθηκε η Fleria Trends Νίνα Ιωαννίδου και τη φωτιστική και ηχητική επιμέλεια έκανε η Music Vibes.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024