Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Η TÜV Austria Hellas γιόρτασε τα 25 της χρόνια στην Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Δεκέμβριος 2019, 16:02

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από την πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα και με παρουσίαση του Dr. Stefan Haas CEO του TÜV Austria Group, που συνέδεσε την 25ετή επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα με τα πρώτα βήματα διεθνοποίησης που έκανε το TÜV Austria Group και των δυσκολιών, αλλά και επιτυχιών, που είχε αυτή η πορεία.


Η TÜV Austria Hellas, εταιρεία στον κλάδο των Τεχνικών Ελέγχων και της Πιστοποίησης στη χώρα μας, γιόρτασε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” (αίθουσα Φάρος), τα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας της στην Ελλάδα. Σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας μας, αλλά και των συνεργατών και φίλων της εταιρείας, μέσα από μια πρωτότυπη βιωματική εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις, παρουσιάστηκε η πορεία της εταιρείας από την ίδρυσή της στην Ελλάδα έως και σήμερα, ενώ αναπτύχθηκαν οι στόχοι για την επόμενη μέρα.Η τούρτα 25 χρόνων TÜV Austria Hellas (από τα δεξιά προς τα αριστερά): Θεόδωρος Καπαρός, ιδρυτής της TÜV Austria Hellas, Dr. Stefan Haas, CEO του TÜV Austria Group, Ιωάννης Καλλιάς, CEO της TÜV Austria Hellas, Χρήστος Νιχωρλής, αναπλ. γενικός διευθυντής και διευθυντής Υποδομών και Βιομηχανικών Ελέγχων της TÜV Austria Hellas, Rob Bekkers, Senior Vice President & Business Development της TÜV Austria Holding AG International & General Manager της TÜV Austria Cert GMBH, Thomas Maldet, Business Area Manager Infrastructure & Transportation της TÜV Austria Services GMBH, Χαράλαμπος Αγγελούδης, αναπλ. γενικός διευθυντής και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης της TÜV Austria Hellas.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από την πρέσβειρα της Αυστρίας στην Ελλάδα Hermine Poppeller, καθώς και με μια παρουσίαση, πλήρως εναρμονισμένη με το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης, του Dr. Stefan Haas, CEO του TÜV Austria Group, ο οποίος συνέδεσε την 25ετή επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα με τα πρώτα βήματα διεθνοποίησης που έκανε το TÜV Austria Group και των δυσκολιών, αλλά και επιτυχιών, που είχε αυτή η πορεία.

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Παναγιώτη Πασχαλάκη, προέδρου τoυ μη Κυβερνητικού Οργανισμού Safe Water Sports, ο οποίος μέσα από την προσωπική του αφήγηση ανέδειξε τη σημασία της πιστοποίησης προτύπων ασφάλειας και ποιότητας στους τομείς της ζωής μας και τα θαλάσσια σπορ.Στη συνέχεια έλαβε χώρα μια διαφορετική “συνέντευξη” με διαδραστικό χαρακτήρα. Ο CEO της TÜV Austria Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς μέσα από μια on stage συνέντευξη στον κ. Θεόδωρο Καπαρό, ιδρυτή της εταιρείας στην Ελλάδα, ξεδίπλωσε το νήμα της ιστορίας, παρουσιάζοντας τους σημαντικότερους σταθμούς της TÜV Austria Hellas στην πορεία της προς την κορυφή.

Στη συνέχεια ο κ. Καλλιάς μίλησε, χρησιμοποιώντας μια προσωπική ιστορία από την επαγγελματική του πορεία στην εταιρεία, και περιέγραψε τις προκλήσεις και το στοίχημα για την επόμενη μέρα. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: “Είμαστε ερωτευμένοι με τη δουλειά μας και έχουμε όλα τα στοιχεία εκείνα, καθώς και το μεγαλύτερο κεφάλαιο που είναι οι άνθρωποί μας, που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη ημέρα με ορμή, δύναμη και επιτυχίες. Υποσχόμαστε να σας εκπλήξουμε θετικά τα επόμενα χρόνια”.   

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης με τη βράβευση των κ.κ. Θεόδωρου Καπαρού, Stefan Haas και Ιωάννη Καλλιά για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και του Group.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top