Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Traveler Awards 2019 Ρωσίας: Η Ελλάδα καλύτερη χώρα διακοπών στην παραλία

Τατιάνα Ρόκου - 03 Δεκέμβριος 2019, 12:16

Στην τελική κατάταξη βρέθηκαν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος και η πρωτιά της Ελλάδας αναδείχθηκε με το 29% των ψήφων.


Μια νέα σημαντική διάκριση για την Ελλάδα, ενισχύει τις προβλέψεις, ότι το 2019 θα κλείσει για τον ελληνικό τουρισμό με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Η χώρα μας απέσπασε το Βραβείο της 1ης καλύτερης Χώρας Προορισμού Διακοπών στην Παραλία για όλο το 2019 στη Ρωσία, κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του καταξιωμένου περιοδικού και site “National Geographic Traveler” της Ρωσίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων Traveler Awards 2019 έγινε στις 28 Νοεμβρίου στο κρατικό ξενοδοχείο “President” της Μόσχας, όπου τον ΕΟΤ εκπροσώπησε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας & Κ.Α.Κ. κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου.


Συνολικά ψήφισαν 500.000 άτομα στο διάστημα από 29 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019. Στην τελική κατάταξη βρέθηκαν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος και η πρωτιά της Ελλάδας αναδείχθηκε με το 29% των ψήφων. Συνολικά στο διαγωνισμό συμμετείχαν 24 υποψήφιοι προορισμοί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στη Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες, ΤΟs, αεροπορικές εταιρείες, ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιωματούχοι.

Η νέα αυτή διάκριση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, την αποτελεσματικότητα της Εθνικής τουριστικής πολιτικής, που σχεδίασε το Υπουργείο Τουρισμού και εφαρμόζει παγκοσμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση, αλλά και τη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας 365 ημέρες το χρόνο”, αναφέρει ο ΕΟΤ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top