Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Το υπερσύγχρονο A350-900 της Singapore Airlines εντάσσεται στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη - Σιγκαπούρη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Δεκέμβριος 2019, 11:43

Τα A350-900 της Singapore Airlines έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά με αθόρυβους κινητήρες, ενώ διαθέτουν ακόμα πιο ευρύχωρη καμπίνα.


Από την 1η Δεκεμβρίου 2019, οι πτήσεις της Singapore Airlines από Κωνσταντινούπολη προς τη Σιγκαπούρη και αντίστροφα πραγματοποιούνται με τα νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη A350-900.  

Τα A350-900 της Singapore Airlines έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό και είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά με αθόρυβους κινητήρες, ενώ διαθέτουν ακόμα πιο ευρύχωρη καμπίνα. Διαθέτουν υπηρεσίες Wi-Fi, καθώς και το KrisWorld - το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας της Singapore Airlines με οθόνες αφής.

Τα Α350-900 της Singapore Airlines διαθέτουν 42 καθίσματα στη θέση Business Class, 24 καθίσματα στη θέση Premium Economy και 187 καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως υψηλότερο ταβάνι, μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό καμπίνας σχεδιασμένο ώστε να μειώνει τα συμπτώματα του jetlag, το αεροσκάφος εξασφαλίζει στους επιβάτες μια βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία.Οι επιβάτες που πέταξαν από την Κωνσταντινούπολη προς τη Σιγκαπούρη με το πρώτο Α350-900 απόλαυσαν ένα ειδικό μενού το οποίο είχαν επιλέξει πάνω από 100.000 followers του Facebook της Singapore Airlines. Το μενού της Business Class περιλάμβανε Sarma, Adana Kebab και κανταΐφι και της Premium Economy καθώς και της Οικονομικής Θέσης Imam Bayildim, Adana Kebab και ρυζόγαλο. Όλοι οι επιβάτες έλαβαν αναμνηστικό δώρο ένα μαξιλάρι λαιμού στα χρώματα του φημισμένου Sarong Kebaya, που φορά το διάσημο “Κορίτσι της Σιγκαπούρης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top