Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέα πολιτική αποσκευών και μείωση τιμών στον basic ναύλο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Δεκέμβριος 2019, 12:38

Η δυνατότητα προσθήκης αποσκευής 10 κιλών (ως παραδοτέα αποσκευή) είναι διαθέσιμη μέσω όλων των καναλιών πώλησης της εταιρείας στη χαμηλή τιμή των 10 ευρώ (ανά μονή διαδρομή).


Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways, ανακοίνωσε νέα πολιτική αποσκευών για τα εισιτήρια Basic που θα ισχύει για κρατήσεις από 4 Δεκεμβρίου 2019 και για ταξίδια από τις 29 Μαρτίου 2020 και μετά. Με αυτήν την αλλαγή απλοποιείται η δομή της πολιτικής αποσκευών, με σκοπό να καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των επιβατών, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι οι ναύλοι Basic θα μειωθούν κατά 10 ευρώ, για ταξίδια από τις 29 Μαρτίου 2020.

Οι επιβάτες που κατέχουν εισιτήριο Basic επιτρέπεται να έχουν μαζί τους στο αεροσκάφος ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία / αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή ή σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους), που μπορούν να τοποθετήσουν κάτω από το μπροστινό τους κάθισμα. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η δυνατότητα προσθήκης αποσκευής 10 κιλών (ως παραδοτέα αποσκευή) είναι διαθέσιμη μέσω όλων των καναλιών πώλησης της εταιρείας στη χαμηλή τιμή των 10 ευρώ (ανά μονή διαδρομή).

Για τους κατόχους εισιτηρίων Flex, η πολιτική αποσκευών παραμένει ως έχει, δηλαδή 23 κιλά αποσκευή, 10 κιλά χειραποσκευή και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο.

Οι επιβάτες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι ο τύπος ναύλου που αγοράζουν καλύπτει όλες τις ανάγκες αποσκευών τους, ενώ η συμβουλή της εταιρείας είναι να εξετάσουν την επιλογή Flex εισιτηρίου που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για μια ξέγνοιαστη εμπειρία ταξιδιού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top