Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

Παρούσα στη Γ.Σ. των επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων - διαμερισμάτων Λευκάδας η ΣΕΤΚΕ

Τατιάνα Ρόκου - 05 December 2019, 12:20

Η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων, όπως και οι προοπτικές και οι προκλήσεις του κλάδου, κυριάρχησαν στη γενική συνέλευση.


Στηρίζοντας στην πράξη τις ομοσπονδίες μέλη της και αποβλέποντας στη συνέχιση του εποικοδομητικού διαλόγου, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), παρέστη, δια του προέδρου και του γενικού της γραμματέα, κ.κ. Παναγιώτη Τοκούζη και Δημήτρη Ευθυμίου, στη γενική συνέλευση των Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων Νομού Λευκάδας.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, σε θετικό κλίμα, και με απαρτία των μελών.

Η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων, όπως και οι προοπτικές και οι προκλήσεις του κλάδου, κυριάρχησαν στη γενική συνέλευση.

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρέθηκαν θεσμικά θέματα, αλλά και η παράταση της προθεσμίας κατάταξης για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, θέμα για το οποίο, όπως ενημέρωσε ο κ. Τοκούζης, η Συνομοσπονδία βρίσκεται σε ανοικτό διάλογο με το Υπουργείο Τουρισμού και τον αρμόδιο υπουργό, κ. Χάρη Θεοχάρη.

Κοινός τόπος των συζητήσεων υπήρξε η ρητή διαπίστωση ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου χρήζουν ποιοτικής αναβάθμισης, ενώ από την πλευρά της Συνομοσπονδίας υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα συνεχίσει να διεκδικεί την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων, που ταλαιπωρούν, επί σειρά ετών, τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ παρουσίασε διεξοδικά τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τους στόχους της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της για διάλογο και συνεργασία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top