Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου με τον υπουργό Τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 06 Δεκέμβριος 2019, 09:23

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης παρουσίασε τη θέση της Κυβέρνησης στο θέμα της Thomas Cook, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις κινήσεις που γίνονται για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.


Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Τουρισμού συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Χαλκιαδάκης, παρέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις της Ένωσης κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις εκκρεμότητες που παρουσιάζει το θέμα της Thomas Cook.

Ο υπουργός παρουσίασε τη θέση της Κυβέρνησης στο θέμα, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις κινήσεις που γίνονται για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον. Παρουσίασε δε τις πρωτοβουλίες που παίρνει το υπουργείο για την επιμήκυνση της σεζόν, με τις θέσεις του να συζητιούνται εκτενώς με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Μανώλη Μανούσο, που έχει υψηλή εξειδίκευση στο ζήτημα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης παρουσίασε τις συνεργασίες της Ένωσης και το στόχο που έχει να αποτελέσει η Ένωση το εφαλτήριο ενός βραχίονα κατανόησης και ανάπτυξης της ευρύτερης οικονομίας, γύρω από τον άξονα της φιλοξενίας.

Ο γενικός γραμματέας, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, παρουσίασε, τέλος, τα μελλοντικά σχέδια που αφορούν στην αρμονική συνύπαρξη των ξενοδοχείων με την κοινωνία, το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Σημειώνεται ότι η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου υπέγραψε πρόσφατα Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top