Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Κύπρος προβάλει τα προσκυνήματα και τα ιδιαίτερα χριστιανικά της έθιμα
Θρησκευτικός τουρισμός

Η Κύπρος προβάλει τα προσκυνήματα και τα ιδιαίτερα χριστιανικά της έθιμα

Η παρουσίαση των νέων προσκυνηματικών εκδόσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου και των ιδιαιτέρων χριστιανικών εθίμων του νησιού απευθύνεται σε ιερείς, ταξιδιωτικά γραφεία, ΚΑΠΗ, συλλόγους, πιστούς και όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη Κύπρο ως προσκυνηματικό προορισμό.

Την παρουσίαση των σημαντικών προσκυνημάτων της Κύπρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση “Κύπρος: Mεγαλείο Βυζαντινού Πολιτισμού” που θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος (Ιωάννου Γενναδίου 14 & Ιασίου 1, Ισόγειο, Αθήνα).

Η εκδήλωση έχει δύο μέρη: Στο πρώτο θα παρουσιαστούν από την κα Ιωάννα Χατζηκωστή, λειτουργό Μάρκετινγκ του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου, οι εκδόσεις του υφυπουργείου με τίτλο “Κύπρος: Mεγαλείο Βυζαντινού Πολιτισμού”:
– Οι Δέκα Βυζαντινές και Μεταβυζαντινές Εκκλησίες της UNESCO
– Σημαντικά Μοναστήρια της Κύπρου

Στο δεύτερο μέρος, η κα Ζωή Αλεξανδρή, ιστορικός, αρχαιολόγος, θεολόγος και επιστημονική συνεργάτιδα στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, Γραφείο Πατρολογίας, θα παρουσιάσει τα ιδιαίτερα χριστιανικά ήθη και έθιμα της Κύπρου.

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για την Κύπρο ως προσκυνηματικό προορισμό. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιερείς, ταξιδιωτικά γραφεία, ΚΑΠΗ, συλλόγους, πιστούς και όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη Κύπρο ως προσκυνηματικό προορισμό.

Υποβολή συμμετοχών απαραίτητη στον σύνδεσμο https://forms.gle/WUXntJrCsTa48rnHA, στο cdmt.athens@gmail.com, τηλεφωνικά στο 210 3610179 ή στο φαξ 210 3644798.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024