Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Ομιλητής στο Capital Link Forum στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 09 Δεκέμβριος 2019, 09:20

Αύριο Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων, με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, ενώ στις 12 Δεκεμβρίου θα έχει συνάντηση με στελέχη της TripAdvisor.


Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης θα είναι ομιλητής σήμερα Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, στο 21ο ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum που διοργανώνει η Capital Link. Το θέμα της ομιλίας του υπουργού Τουρισμού θα είναι “Tourism - Investment and Business Opportunities”.

Την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων, με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, ενώ θα δώσει το “παρών” στην “Ημέρα της Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης”, όπου η ελληνική αποστολή θα “χτυπήσει το καμπανάκι” της Wall Street.

Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Τουρισμού θα βρεθεί στη Βοστώνη, όπου θα συναντήσει τον πρύτανη του Boston University School of Management, ενώ θα μιλήσει στο γνωστό πανεπιστήμιο για τις προτεραιότητες και τη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει επίσης συνάντηση με καθηγητές που οργανώνουν εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ομογενειακών Σωματείων και με στελέχη της TripAdvisor.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top