Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠροβολή της Αθήνας ως city break προορισμού σε Ελβετούς και Αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Αθήνας ως city break προορισμού σε Ελβετούς και Αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επίσκεψη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μαρίνας Φλοίσβου και στη συνέχεια η διαδρομή στην αθηναϊκή ριβιέρα με τους συνεχόμενους κολπίσκους και τις παραλίες, συγκριτικό πλεονέκτημα που δε διαθέτει καμία άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Τις ποικίλες δυνατότητες που προσφέρει η Αθήνα ως city break προορισμός για 365 μέρες το χρόνο είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν επτά Ελβετοί και ισάριθμοι Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες, στο πλαίσιο fam trips που διοργάνωσαν στην ελληνική πρωτεύουσα η Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας -στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η αγορά της Ελβετίας- και η Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού, με τη στήριξη της Aegean Airlines, από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου και από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα.

Οι δύο αποστολές επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, τον Λυκαβηττό, τον Πειραιά, το Σούνιο και το Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, γνωρίζοντας από κοντά τα μοναδικά στο είδος τους αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τον σφυγμό, τη ζωντάνια και τις δυνατότητες που προσφέρει σε πολιτιστικά δρώμενα. Ακόμα, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις πολυάριθμες επιλογές της Αθήνας για διασκέδαση και να γευτούν αντιπροσωπευτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας.

Τέλος, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στους Ελβετούς και Αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες η επίσκεψή τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μαρίνας Φλοίσβου και στη συνέχεια η διαδρομή στην αθηναϊκή ριβιέρα με τους συνεχόμενους κολπίσκους και τις παραλίες, συγκριτικό πλεονέκτημα που όπως δήλωσαν δε διαθέτει καμία άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, καθιστώντας την Αθήνα ιδανικό city break προορισμό για όλες τις εποχές του έτους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024