Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενοικιαζόμενα καταλύματα

Εφ’όλης της ύλης συνάντηση της ΣΕΤΚΕ με τον υπουργό Τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 09 Δεκέμβριος 2019, 15:13

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η παράταση της προθεσμίας κατάταξης για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα και το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων.


Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού, συνάντηση της διοίκησης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, ενημερώνοντάς τον για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της ΣΕΤΚΕ ενημέρωσαν τον υπουργό για τις προτεραιότητες και τους στόχους της Συνομοσπονδίας, με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων του κλάδου και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς του.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η παράταση της προθεσμίας κατάταξης για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα και το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων, με τον υπουργό Τουρισμού να διαβεβαιώνει πως θα εξευρεθούν λύσεις στα προβλήματα, και πως θα είναι σε άμεση επαφή με τη διοίκηση της ΣΕΤΚΕ, ώστε οι προτάσεις και τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας, όπου υπάρχει συναρμοδιότητα με άλλα υπουργεία, να προωθηθούν άμεσα.

Στη συνάντηση παρέστησαν από την πλευρά της ΣΕΤΚΕ ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, κ. Παναγιώτης Τοκούζης, ο γενικός γραμματέας, κ. Δημήτρης Ευθυμίου και ο αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Ατσάρος.

Ο πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ, μετά το πέρας των συνομιλιών με τον υπουργό Τουρισμού, σε δηλώσεις του, αφού εξήρε το κλίμα κάτω από το οποίο διεξήχθη η συνάντηση, επεσήμανε ότι συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, υπογραμμίζοντας πως “με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, είχαμε μια παραγωγική συζήτηση”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top