Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAthens One Smart Hotel: Nέο μπουτίκ ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης
Ξενοδοχεία

Athens One Smart Hotel: Nέο μπουτίκ ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης

Διαθέτει 40 ευρύχωρα και ψηλοτάβανα δωμάτια και σουίτες, business center, γυμναστήριο με Sauna και δύο συνεδριακές αίθουσες για εταιρικές και μη συναντήσεις και συνέδρια.

Στο κέντρο της Αθήνας, ένα χαρακτηριστικό μοντέρνο κτίριο του ‘30, ανακαινίστηκε με σεβασμό στο παρελθόν και σύμφωνα με τις επιταγές του παρόντος, για να στεγάσει το ολοκαίνουργιο Athens One. Το νέο μπουτίκ ξενοδοχείο της πόλης, “παντρεύει” τη γοητεία της νοσταλγίας, με την τεχνολογία αιχμής και όλες τις σύγχρονες τάσεις.

Βρίσκεται στην “καρδιά” του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας (Βεραντζέρου 50 & Μάρνη), μόλις 400 μέτρα από την πλατεία Ομονοίας, ενώ η περιοχή του Μεταξουργείου είναι στα 600 μέτρα και του Ψυρρή και το Εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας λιγότερο από 1 χλμ. μακριά.

Διαθέτει 40 ευρύχωρα και ψηλοτάβανα δωμάτια και σουίτες με ανατομικά στρώματα, προϊόντα περιποίησης, “έξυπνες” τηλεοράσεις με διαδραστικές υπηρεσίες, πλήρως εξοπλισμένα Mini-bar, εξοπλισμό για καφέ και τσάι στα δωμάτια και καφετιέρες με κάψουλες. Επιπλέον, στο ξενοδοχείο υπάρχουν και τύποι δωματίων με προσωπικό Jacuzzi, καθώς και οικογενειακά δωμάτια.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πρωινό μπουφέ Αμερικάνικου τύπου με παραδοσιακά προϊόντα. Το μπαρ σερβίρει μέχρι τις βραδινές ώρες μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, αφεψήματα και ποτά, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει και κάποια σνακ.

Επίσης, στο Athens One Smart Hotel υπάρχει business center και γυμναστήριο με Sauna. Τέλος, οι δύο συνεδριακές αίθουσες είναι στη διάθεση του επισκέπτη για εταιρικές και μη συναντήσεις και συνέδρια. Τέλος, μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο του ξενοδοχείου, υπάρχει συνεργαζόμενο parking.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024