Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Προβολή ελληνικών προορισμών για χειμερινές διακοπές στο Βέλγιο

Τατιάνα Ρόκου - 10 Δεκέμβριος 2019, 09:22

Η επιλογή της Καβάλας και των τοπικών προϊόντων της είχε ως στόχο την τόνωση των προκρατήσεων για τον συγκεκριμένο προορισμό, μετά και το άνοιγμα της απευθείας πτήσης της TUI fly από τις Βρυξέλλες.


Στην εορταστική εκδήλωση “Rond Point Schuman Lights UP”, που διοργανώθηκε για μία ακόμη χρονιά στις 4 Δεκεμβρίου από τη Schuman Square Association στην εμβληματική κεντρική πλατεία Schuman των Βρυξελλών, συμμετείχε η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του Οργανισμού για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των δράσεων του με το μικρότερο δυνατό κόστος, την ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας στα βελγικά ΜΜΕ και την αποτελεσματικότερη προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη βελγική αγορά.Κατά τη φετινή, τέταρτη, συμμετοχή του στην εκδήλωση αυτή, ο ΕΟΤ προέβαλε ελληνικούς προορισμούς για χειμερινές διακοπές, διανέμοντας σχετικό πληροφοριακό υλικό και προσφέροντας παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων από την Καβάλα, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση “Δημωφέλεια” της πόλης. Η επιλογή της Καβάλας και των τοπικών προϊόντων της είχε ως στόχο την τόνωση των προκρατήσεων για τον συγκεκριμένο προορισμό, μετά και το άνοιγμα της απευθείας πτήσης της TUI fly από τις Βρυξέλλες.


Οι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου δοκιμάζουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες από την Καβάλα.

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα, μεγάλο μέρος των οποίων ήταν εργαζόμενοι στα ευρωπαϊκά όργανα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Berlaymont, με τη δράση να έχει ιδιαίτερα θετική απήχηση, καθώς ανταποκρίθηκε απολύτως στην ιδιοσυγκρασία των Βέλγων τουριστών που συνδέουν την επιλογή του προορισμού διακοπών τους με τις γευστικές εμπειρίες.
Στη φωτογραφία, στο περίπτερο του ΕΟΤ κατά την εκδήλωση “Rond Point Schuman Lights UP”. Εικονίζονται, από αριστερά, η εθελόντρια, κα Α. Χατζηβασιλειάδη, η αναπλ. προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κάτω Χωρών, κα Αγγ. Τζίφα, η προϊσταμένη της ίδιας Υπηρεσίας, κα Ε. Σκαρβέλη, και η εθελόντρια, κα Θ. Τσαγκάρη.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top