Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση σε μορφή speed networking των ελληνικών προορισμών στον Τ.Ο. Jet2
TOs

Παρουσίαση σε μορφή speed networking των ελληνικών προορισμών στον Τ.Ο. Jet2

Ο όμιλος Jet2 είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Τ.Ο. στη Βρετανία και στο portfolio του περιλαμβάνει 14 ελληνικούς προορισμούς.

Στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του βρετανικού Τ.Ο. Jet2 με τίτλο “A night with the stars”, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στην πόλη Leeds, με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εργαζομένους του, έλαβε μέρος η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας με χορηγικό πακέτο και πολλαπλά οφέλη προβολής. Ο όμιλος Jet2 είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Τ.Ο. στη Βρετανία και στο portfolio του περιλαμβάνει 14 ελληνικούς προορισμούς.


Ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ παρουσιάζει στα στελέχη της Jet2 τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των ελληνικών προορισμών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που σκοπό είχε την επιμόρφωση και τη γνωριμία του προσωπικού του Jet2 με στελέχη των προορισμών και των ξενοδοχειακών ομίλων στους οποίους δραστηριοποιείται, ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ παρουσίασε σε μορφή speed networking τους ελληνικούς προορισμούς, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των νέων ελληνικών προορισμών του Ομίλου, καθώς και ιδέες για δυναμική πώλησή τους σε πελάτες της εταιρείας. Ακόμα, πρόσφερε στους συμμετέχοντες μικρά δώρα με το λογότυπο και την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Η ημερίδα / trade event ολοκληρώθηκε με δείπνο για τους 40 Οργανισμούς Τουρισμού και ξενοδοχειακούς ομίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ δόθηκαν και βραβεία στους πωλητές με τις υψηλότερες επιδόσεις στον Jet2 εντός του 2019.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024