Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Αύξηση της ικανοποίησης των επιβατών της Alitalia την τελευταία διετία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Δεκέμβριος 2019, 12:21

Η εταιρεία λαμβάνει δύο βραβεία από το διάσημο περιοδικό Global Traveler: το κάθισμα της Magnifica business class και το μενού της πτήσης αναγνωρίζονται ως τα καλύτερα στον κόσμο από περισσότερους από 20.000 συχνούς ταξιδιώτες.


Αυξάνεται η ικανοποίηση των επιβατών της Alitalia το 2019 σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Οι τελευταίες έρευνες ικανοποίησης δείχνουν ότι κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου του 2019, το ποσοστό των ικανοποιημένων επιβατών (εκείνων που απαντώντας σε ερωτηματολόγιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έδωσαν βαθμολογία “εξαιρετική”, “πολύ καλή” ή “καλή”) έφτασε το 88,2%, καταγράφοντας αύξηση 2,5 ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2018 και 5 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το 2017. Ακόμα και ο net promoter score (ο δείκτης που μετράει την τάση των πελατών να συστήσουν την Alitalia σε φίλους και συγγενείς με βάση την εμπειρία τους), τους έντεκα μήνες του 2019 κατέγραψε αύξηση 7,1 ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2018 και 16,5 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το 2017.

Η επιβεβαίωση της αυξανόμενης εκτίμησης των επιβατών στις υπηρεσίες της Alitalia  έρχεται  από το μηνιαίο αμερικανικό περιοδικό Global Traveler. Στη 16η έκδοση της GT Tested Reader Survey –της έρευνας για την αριστεία στην τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία που πραγματοποιεί το αναγνωρισμένο περιοδικό– πάνω από  20.000 συχνοί ταξιδιώτες έκριναν το κάθισμα της Magnifica (της business class μακρινών αποστάσεων της Alitalia) και τα μενού που προσφέρονται στην πτήση ως τα καλύτερα στον κόσμο και το 2019.Δύο βραβεία απένειμαν οι αναγνώστες του Global Traveler στην Alitalia και αυτή τη χρονιά. Οι τακτικοί ταξιδιώτες απένειμαν στην ιταλική εταιρεία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το βραβείο “Best Business-Class Seat Design” για την άνεση του καθίσματος της θέσης Magnifica, με δερμάτινη ταπετσαρία Poltrona Frau, δυνατότητα κλίσης που το μετατρέπει σε άνετο κρεββάτι και  λειτουργία μασάζ.

Η ποιότητα των γευμάτων που προσφέρονται στην πτήση, ο συνδυασμός τους με τα καλύτερα ιταλικά κρασιά και η συνεχής δέσμευση της Alitalia να δημιουργεί μενού, με σκοπό να παρουσιάσουν την Ιταλία ως ένα ταξίδι μέσα από τις εξαιρετικές της γεύσεις, επέτρεψαν στην ιταλική εταιρεία να λάβει για 10η συνεχή φορά το βραβείο “Best Airline Cuisine”. Με 10 συνεχή βραβεία, η Alitalia συμμετέχει στο Hall of Fame των πλέον βραβευμένων αεροπορικών εταιρειών από τους αναγνώστες του Global Traveler.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top