Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορές'Άνοιγμα' στην κινεζική τουριστική αγορά για προσέλκυση συνεδρίων στην Αθήνα
MICE

'Άνοιγμα' στην κινεζική τουριστική αγορά για προσέλκυση συνεδρίων στην Αθήνα

Μέσα από τη διαδικασία μίας σειράς προγραμματισμένων B2B συναντήσεων κατά τη διάρκεια fam Trip, Έλληνες και Κινέζοι επαγγελματίες αντάλλαξαν πληροφορίες και εκδήλωσαν το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους για ανάπτυξη συνεργασιών στο μέλλον.

Δεκαπέντε σημαντικούς εκπροσώπους του τουρισμού από το Πεκίνο, τη Σαγκάη και τη Ναντζίνγκ φιλοξένησε προ ημερών στην Αθήνα το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο ενός προγραμματισμένου ταξιδιού εξοικείωσης με τον προορισμό (fam Trip).

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους στην Αθήνα, οι Κινέζοι εκπρόσωποι ενώσεων και μεγάλων εταιρειών που διοργανώνουν συνέδρια παγκοσμίως, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα δυναμικά πλεονεκτήματα του προορισμού και να έρθουν σε επαφή με Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού -μέλη του Γραφείου- που δραστηριοποιούνται στον συνεδριακό χώρο. Μέσα από τη διαδικασία μίας σειράς προγραμματισμένων B2B συναντήσεων, οι Έλληνες και Κινέζοι επαγγελματίες αντάλλαξαν πληροφορίες και εκδήλωσαν το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους για ανάπτυξη συνεργασιών στο μέλλον.

Οι Κινέζοι εκπρόσωποι του τουρισμού, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις πιο σημαντικές συνεδριακές και ξενοδοχειακές υποδομές, να περπατήσουν κατά τη διάρκεια οργανωμένης περιήγησης σε ορισμένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας και να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης.

Το άνοιγμα σε μεγάλες διεθνείς αγορές, όπως η κινεζική, αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων. Απώτερος σκοπός, είναι η διεκδίκηση ποιοτικών συνεδρίων, σε μία προσπάθεια να προβληθεί η ανταγωνιστική ταυτότητα της Αθήνας στη διεθνή αγορά.

Χορηγοί με τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του ταξιδιού ήταν οι: Aegean Airlines, Hilton Athens Hotel, Intercontinental Athenaeum Athens Hotel και Athens Marriott Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024