Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔιερεύνηση συνεδρίου ή διεθνούς εκδήλωσης του SKAL International στην Αθήνα
MICE

Διερεύνηση συνεδρίου ή διεθνούς εκδήλωσης του SKAL International στην Αθήνα

Σε συνάντηση του Contantine Panoussi, προέδρου του Skal International Monaco με τον πρόεδρο του Skal International Athens, κ. Νίκο Κελαηδίτη και τον γενικό γραμματέα του Skal International Athens κ. Σπύρο Γιαννιώτη, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα ενεργοποίησης των διεθνών δικτυώσεων του οργανισμού, που απαριθμεί πάνω από 15.000 μέλη σε 83 χώρες, προς όφελος του τουρισμού της Αθήνας.

Τους κορυφαίους εκπροσώπους τους SKAL International Monaco φιλοξένησε στην Αθήνα το SKAL International Athens το διάστημα 27 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου 2019. Συγκεκριμένα, ο Contantine Panoussi, πρόεδρος του SKAL International Monaco, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και γενική γραμματέα του οργανισμού στο Μονακό, Birgit Reimann, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ελληνική πρωτεύουσα και ταυτόχρονα να συμμετέχουν σε συναντήσεις νευραλγικής σημασίας και εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος που επιμελήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Skal International Athens.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη το πρωί με τη συνάντηση και εκτενή συνομιλία των κ.κ. Panoussi και Reimann με τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα στο Υπουργείο Τουρισμού, παρουσία του προέδρου του SKAL International Athens, κ. Νίκου Κελαηδίτη (α’ αντιπρόεδρος FedHATTA και γενικός γραμματέας HATTA) και των μελών του ΔΣ, κας Έλενας Αγκυρίδη (Travelling) και κ. Μάκη Μπίτζιου (Re-make Marketing). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησε εκδήλωση του SKAL International Athens προς τιμήν των εκλεκτών προσκεκλημένων. Μεταξύ των σημαντικών εκπροσώπων της εθνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας και του Τύπου, παραβρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής η διευθύντρια του Τμήματος Τουρισμού κα Αθηνά Κολυβά, ο πρόεδρος του FedHatta κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, η αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου και πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά κα Χριστίνα Τετράδη, η διευθύντρια της Σχολής Αναβύσσου κα Χαρά Κοβούση, ο πρώην πρόεδρος του SKAL Αθήνας κ. Στέφανος Κωστόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής επιτροπής SKAL κ. Μιχάλης Κωβαίος, η κα Βίκυ Ευαγγελίου (Marketing Lead – VSN Hub) και μέλος του ΔΣ του SKAL Αθήνας, καθώς και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων και καλεσμένων.

Την Παρασκευή το πρωί, ο κ. Panoussi και η κα Reimann, συνοδευόμενοι από την αντιπρόεδρο του SKAL Αθήνας κα Μαρία Καλλίτση και τα μέλη του ΔΣ κα Πηνελόπη Νομπιλάκη (ΕΟΤ) και κα Έλενα Αγκυρίδη, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν για θέματα ανάδειξης τουρισμού με την πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε δείπνο εργασίας  ανάμεσα στον κ. Panoussi, τον κ. Κελαηδίτη και τον γενικό γραμματέα του Skal International Athens κ. Σπύρο Γιαννιώτη (Travelling) τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα ενεργοποίησης των διεθνών δικτυώσεων του παγκόσμιου οργανισμού SKAL, που απαριθμεί πάνω από 15.000 μέλη σε 83 χώρες, προς όφελος του τουρισμού της Αθήνας. Στο πνεύμα αυτό συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η διοργάνωση συνεδρίου ή διεθνούς εκδήλωσης του SKAL το επόμενο διάστημα, που θα μπορεί να φιλοξενήσει η Αθήνα.

Στο δεύτερο σκέλος του προγράμματος των προσκεκλημένων από το Μονακό, ο κ. Panoussi δήλωσε εντυπωσιασμένος από την άρτια φιλοξενία, την προσφορά δώρων και αναμνηστικών από τους εκπροσώπους όλων των κορυφαίων φορέων που είχε τη χαρά να συναντήσει, αλλά και από τo πλούσιo πρόγραμμα επαφών και δραστηριοτήτων που επιλήφθηκε το ΔΣ του SKAL International Athens.

“Στόχος της επανίδρυσης του Skal International στην Αθήνα είναι η ένωση δυνάμεων και το ‘χτίσιμο’ σχέσεων ώστε με την αξιοποίηση του κύρους και των διασυνδέσεων του παγκόσμιου brandname του τουρισμού, SKAL, να κάνουμε πραγματικά για το καλό της πόλης μας το σύνθημα που πρεσβεύουν όλα τα μέλη του παγκόσμιου οργανισμού, Doing Business Among Friends!” δήλωσε μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Κελαηδίτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024