Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Ενισχυμένος ο Alltours σε Κεφαλονιά, Πελοπόννησο, Πάρο και Νάξο το 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Δεκέμβριος 2019, 16:14

O Alltours θα ενισχύσει την παρουσία του και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς, όπως την Κεφαλονιά και την Πελοπόννησο, καθώς και τα νησιά Πάρος και Νάξος, όπου πραγματοποιούνται πτήσεις της Aegean με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.


Ιδιαίτερα ενισχυμένο θα είναι το πρόγραμμα των ταξιδιωτικών πακέτων του γερμανικού Tour Operator Alltours για ελληνικούς προορισμούς το 2020, όπως διαπιστώθηκε στα ενημερωτικά roadshows του Τ.Ο., που πραγματοποιήθηκαν στην Στουτγκάρδη στις 2 Δεκεμβρίου, στο Saarbrücken στις 4 Δεκεμβρίου, στο Koblenz στις 5 Δεκεμβρίου και στο Mannheim στις 10 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας.


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Alltours στο Mannheim.

Συγκεκριμένα, εκτός των τριών ιδιόκτητων ξενοδοχειακών μονάδων (μία στην Κέρκυρα και δύο στην Κρήτη) και των λοιπών συνεργασιών σε κλασικούς προορισμούς για την γερμανική αγορά, όπως στην Ρόδο και την Κω, ο Alltours θα ενισχύσει την παρουσία του και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς, όπως την Κεφαλονιά και την Πελοπόννησο, καθώς και τα νησιά Πάρος και Νάξος, όπου πραγματοποιούνται πτήσεις της Aegean με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα.

Στη διάρκεια των roadshows, εξάλλου, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από τις πόλεις αυτές και την ευρύτερη περιοχή εξέφρασαν προς τους εκπροσώπους του ΕΟΤ την αισιοδοξία για την επόμενη τουριστική περίοδο, καθώς η Ελλάδα παραμένει ένας ιδιαίτερα φιλόξενος και ασφαλής προορισμός για τους Γερμανούς τουρίστες.Στη φωτογραφία, η αναπλ. προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας, κα Α. Πρίνου, παρουσιάζει τους ελληνικούς προορισμούς στο roadshow της Alltours στο Koblenz.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top