Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

AldemarCare: Δράσεις προσφοράς από τον Όμιλο Aldemar Resorts

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Δεκέμβριος 2019, 09:53

Με χορηγία ύψους 10.000 ευρώ σε οικοδομικά υλικά και εργασίες, ο Όμιλος Aldemar Resorts στήριξε την ανέγερση του νέου σπιτιού φιλοξενίας των παιδιών του 'Χαμόγελο του Παιδιού' στην τοποθεσία Αλιγαριά, στον Πύργο Ηλείας, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.


Ο Όμιλος Aldemar Resorts μοιράστηκε την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών με τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη μέσα από τα πλέον εκτενή προγράμματα στήριξης ευπαθών ομάδων του Ομίλου, #AldemarCare.

Το Δεκέμβριο, γιορτάζοντας έμπρακτα τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, ο Όμιλος Aldemar Resorts οργάνωσε εβδομάδα εθελοντικών δράσεων σε Αθήνα, Πύργο και Κρήτη, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, εστιάζοντας στους παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ “Μηδενική φτώχεια”, “Μηδενική πείνα”, “Καλή υγεία και ευημερία” και “Λιγότερες ανισότητες”.Οι άνθρωποι του Ομίλου Aldemar Resorts επισκέφθηκαν το σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου, το Χαμόγελο του Παιδιού στον Πύργο Ηλείας και την Οργάνωση Γη και ετοίμασαν πάνω από 700 μερίδες φαγητού. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα και συμμετείχαν μαζί με τις οικογένειες και τα παιδιά τους, περνώντας με αυτόν τον τρόπο στη νέα γενιά το μήνυμα “caring is sharing”.

Κάνοντας πράξη την Οικονομία της Φιλοξενίας, έναν όρο που εδραίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και περιγράφει το επιχειρηματικό οικοσύστημα γύρω από αυτό που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε τουρισμό, οι εταιρείες Unilever, Melissa-Κίκιζας, Μαλλιοπουλος, Εμπορική Τροφοδοτική, Leader, Μεβγάλ, Διανομεύς, Τσατσάκης, Κορνελάκης και Avance προσέφεραν τις πρώτες ύλες για τις παραπάνω δράσεις.

Ακόμη, με χορηγία ύψους 10.000 ευρώ σε οικοδομικά υλικά και εργασίες, στήριξαν την ανέγερση του νέου σπιτιού φιλοξενίας των παιδιών του Χαμόγελο του Παιδιού στην τοποθεσία Αλιγαριά, στον Πύργο Ηλείας, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα ξενοδοχεία του Ομίλου διέθεσαν είδη ιματισμού και τρόφιμα σε περισσότερους από 10 οργανισμούς σε Κρήτη και Πύργο, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, ενώ μοιράστηκαν δώρα φιλοξενίας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στηρίζοντας το έργο φορέων όπως ο MDA Hellas, Μέριμνα, Παίδων Πεντέλης, ΕΛΕΠΑΠ, 50+ Hellas κ.λπ.

Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε: “Το αίσθημα πληρότητας που ένιωσα μετέχοντας στις φετινές δράσεις είναι και το μόνο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει κάποιος. Προτρέπω όποιον μπορεί, στο βαθμό που μπορεί, να κάνει μια κίνηση αγάπης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top