Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Αύξηση στις τιμές πώλησης της TUI ύστερα από την κατάρρευση της Thomas Cook

Τατιάνα Ρόκου - 13 Δεκέμβριος 2019, 10:16

Για τον παρόντα χειμώνα, η TUI UK αύξησε την προγραμματισμένη χωρητικότητά της κατά 2%. Αυτήν τη στιγμή, οι κρατήσεις είναι κατά 4% αυξημένες σε ετήσια βάση και οι τιμές πώλησης κατά 6%. Ο όμιλος προβλέπει αύξηση των κερδών από 950 εκατ. ευρώ σε 1,05 δισ. ευρώ για το 2020.


Οι κρατήσεις της TUI για το καλοκαίρι του 2020 αυξήθηκαν κατά 18% στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις μέσες τιμές να αυξάνονται κατά 3%, ύστερα από την κατάρρευση του μεγαλύτερου και παλαιότερου ανταγωνιστή της, Thomas Cook.

Κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2019, η διοίκηση της TUI δήλωσε ότι “αντιμετώπισε σημαντικό αριθμό νέων πελατών” μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.Αναφέρθηκε επίσης ότι οι κρατήσεις για το επόμενο καλοκαίρι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά ήδη έχει ήδη πωληθεί το 1/4 του προγράμματος του Ηνωμένου Βασιλείου - το οποίο είναι αυξημένο κατά 14% για το καλοκαίρι του 2020.

Για τον παρόντα χειμώνα, η TUI UK αύξησε την προγραμματισμένη χωρητικότητά της κατά 2%. Αυτήν τη στιγμή, οι κρατήσεις είναι κατά 4% αυξημένες σε ετήσια βάση και οι τιμές πώλησης κατά 6%.Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου TUI αυξήθηκε κατά 3% φθάνοντας, τα 18,9 δισ. ευρώ φέτος. Τα κέρδη προ φόρων όμως μειώθηκαν κατά 25,6%, στα 893 εκατ. ευρώ, λόγω της αναγκαστικής εγκατάλειψης των MAX αεροσκαφών. Εξαιρουμένης της καθήλωσης των Boeing MAX, τα κέρδη της TUI ήταν σύμφωνα με τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, ύψους 1,19 δισ. ευρώ. Ως εκ τούτου, η TUI προβλέπει αύξηση των κερδών της από 950 εκατ. ευρώ σε 1,05 δισ. ευρώ για το 2020.

“Με λειτουργικό αποτέλεσμα 893 εκατ. ευρών, ο Όμιλος TUI ‘έκλεισε’ επιτυχημένα το οικονομικό έτος 2019. Ακόμα και σε ένα δύσκολο χρόνο για τον τουριστικό τομέα, η TUI παρουσίασε ισχυρή λειτουργική απόδοση, ισχυρό ισολογισμό και ανάπτυξη στον πυρήνα των Hotels & Resorts and Cruises επιχειρήσεών της”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Fritz Joussen.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top