Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Έτοιμο το 2023 το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, στο Ντουμπάι

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Δεκέμβριος 2019, 09:52

Το ύψους 360 μέτρων Ciel Hotel θα διαθέτει μία από τις ψηλότερες πισίνες τύπου infinity στον κόσμο και παρατηρητήριο.


Το Ντουμπάι φιλοξενεί ήδη το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο - το Gevora στη Sheikh Zayed Road - αλλά η πόλη πρόκειται να σπάσει το δικό της ρεκόρ όταν ξεκινήσει τη λειτουργία του το ξενοδοχείο Ciel στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023. Όταν ολοκληρωθεί, το Ciel στη Μαρίνα του Ντουμπάι θα είναι 4 μέτρα ψηλότερο από το σημερινό ψηλότερο κτίριο του εμιράτου.Το κτίριο των 360 μέτρων θα διαθέτει 1.209 πολυτελείς σουίτες και κατοικίες σε 82 επίπεδα. Το έργο αναπτύσσεται από τη First Group και σχεδιάστηκε από τη Norr Architects, εταιρεία που είχε αναλάβει και το Dubai’s Atlantis, The Palm.

Στο εσωτερικό, το ξενοδοχείο θα διαθέτει σύγχρονους εσωτερικούς χώρους με πολυτέλεια και χώρους πρασίνου. Πολλές δραστηριότητες θα λαμβάνουν χώρα στον τελευταίο όροφο.Εκτός από ένα γυάλινο κατάστρωμα παρατήρησης με θέα 360 μοιρών στη Μαρίνα του Ντουμπάι, το Palm Jumeirah και τον Αραβικό Κόλπο, η ταράτσα του Ciel θα διαθέτει επίσης ένα κατάστρωμα αναψυχής, ένα μπαρ και μια πισίνα υπερχείλισης (infinity) που θα είναι μία από τις υψηλότερες στον κόσμο.

Θα διαθέτει επίσης δύο από τα τέσσερα εστιατόρια του Ciel. Οι θαμώνες σε αυτό το ύψος θα μπορούν να απολαύσουν πανοραμική θέα στον ορίζοντα παράλληλα με το γεύμα τους.Σημειώνεται ότι στα διεθνή βραβεία 2019 International Property Awards στο Λονδίνο το Ciel τα βραβεία “Best International Hotel Architecture”, “Best Hotel Architecture Arabia” και “Best Residential High-rise Architecture Arabia”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top