Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας δρομολόγιο της Qatar Airways προς Σαντορίνη το 2020

Τατιάνα Ρόκου - 17 Δεκέμβριος 2019, 14:09

Η Qatar θα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου που θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς τη Σαντορίνη, τον τέταρτο προορισμό της στην Ελλάδα μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, με δρομολόγια που ξεκινούν στις 20 Μαΐου 2020, τέσσερις φορές την εβδομάδα.


Η Qatar Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι δύο νέοι μεσογειακοί προορισμοί εντάσσονται στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυό της το α‘  εξάμηνο του 2020 - και με πολλούς άλλους να ακολουθούν τους επόμενους μήνες. Η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει επίσης 66 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 20 υπάρχοντες προορισμούς στο δίκτυό της, λόγω της έντονης ζήτησης της αγοράς και των πρόσφατων παραδόσεων πιο αποδοτικών αεροσκαφών.

Η Qatar θα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου που θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς τη Σαντορίνη, τον τέταρτο προορισμό της στην Ελλάδα μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, με δρομολόγια που ξεκινούν στις 20 Μαΐου 2020. Πτήσεις προς το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, το δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στην Κροατία μετά το Ζάγκρεμπ θα αρχίσει ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου 2020.

Η Αυτού Εξοχότης γενικός διευθυντής της Qatar Airways Group Akbar Al Baker δήλωσε μεταξύ άλλων: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Σαντορίνη στην Ελλάδα και το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία θα ενταχθούν στο παγκόσμιο δίκτυό μας το 2020. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσες περισσότερες απευθείας συνδέσεις είναι δυνατόν. Με την προσθήκη αυτών των νέων δρομολογίων, το δίκτυό μας θα επεκταθεί σε 170 προορισμούς, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση μας ως μία από τις πιο διασυνδεδεμένες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Καλούμε επίσης όλους τους επιβάτες να απολαύσουν την επιπλέον χωρητικότητα και την ευελιξία που παρέχονται από τις 66 πρόσθετες εβδομαδιαίες πτήσεις που προσθέτουμε σε 20 υπάρχοντες προορισμούς στο δίκτυό μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και ευελιξία κατά τον προγραμματισμό των επαγγελματικών ταξιδιών ή των ταξιδιών αναψυχής τους. Αυτές οι νέες πτήσεις προστίθενται ως ανταπόκριση στη ζήτηση της αγοράς”.

Οι εποχιακές πτήσεις προς Σαντορίνη, Ελλάδα και Ντουμπρόβνικ της Κροατίας θα εξυπηρετούνται με Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top