Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςVistara και Lufthansa συμφώνησαν σε πτήσεις Κοινού Κωδικού
Αεροπορικές εταιρείες

Vistara και Lufthansa συμφώνησαν σε πτήσεις Κοινού Κωδικού

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Lufthansa θα προσθέσει το διακριτό κωδικό της 'LH' σε σχεδόν 18 πτήσεις της Vistara που εκτελούνται καθημερινά σε 10 πόλεις της Ινδίας, μεταξύ αυτών το Delhi, Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Goa, Hyderabad, Kolkata, Kochi, Mumbai και Pune.

Ο αερομεταφορέας της Ινδίας Vistara και η Lufthansa, ένας από τους κορυφαίους αερομεταφορείς στον κόσμο και η μόνη αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων της Ευρώπης, ενισχύουν την τρέχουσα συνεργασία τους υπογράφοντας συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού. Οι δύο αεροπορικές σχεδιάζουν να επεκτείνουν σύντομα το πεδίο της συμφωνίας τους επιτρέποντας στους τακτικούς επιβάτες των δύο αεροπορικών εταιρειών να κερδίζουν μίλια/πόντους όταν ταξιδεύουν με τις δυο αυτές εταιρείες.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Lufthansa θα προσθέσει το διακριτό κωδικό της “LH” σε σχεδόν 18 πτήσεις της Vistara που εκτελούνται καθημερινά σε 10 πόλεις της Ινδίας, μεταξύ αυτών το Delhi, Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Goa, Hyderabad, Kolkata, Kochi, Mumbai και Pune. Η διάθεση των εισιτηρίων για πτήσεις κοινού κωδικού έχει ξεκινήσει προοδευτικά από όλα τα κανάλια και τα σημαντικότερα GDS συστήματα.

Σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή συνεργασία, ο Vinod Kannan, Chief Strategy Officer της Vistara αναφέρει: “Η Vistara είναι ένας αναπτυσσόμενος παγκόσμιος αερομεταφορέας και μέσω τέτοιων στρατηγικών συνεργασιών προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εκτεταμένο διεθνές δίκτυο, ενώ παράλληλα, οι ταξιδιώτες προς την Ινδία γνωρίζουν τη Vistara – τη μοναδική αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων της Ινδίας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενισχύουμε τη συνεργασία μας με την Lufthansa, μια αεροπορική εταιρεία με την οποία έχουμε πολλά στοιχεία”.

Ο George Ettiyil, Senior Director Sales του Ομίλου της Lufthansa Airlines στη Ν. Ασία, υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της διεύρυνσης της συμφωνίας με τη Vistara. “Η συμφωνία σηματοδοτεί τη δέσμευση της Lufthansa να προσφέρει στους πελάτες της ινδικής αγοράς ταξιδιωτικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν αεροπορικά μίλια σε πτήσεις κοινού κωδικού. Χάρη στη συνεργασία μας με τη Vistara θα ενισχύσουμε και θα επεκτείνουμε τη θέση μας ως η κορυφαία και η πλέον δημοφιλής ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία στην Ινδία – μια χώρα που είναι έτοιμη να γίνει η 3η μεγαλύτερη αεροπορική αγορά μέσα σε λίγα χρόνια”.

Οι Vistara και Lufthansa έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία για Interline / Through Check-in, χάρη στην οποία οι πελάτες των δυο εταιριών μπορούν να ταξιδέψουν απρόσκοπτα με τις εσωτερικές πτήσεις που εκτελούνται από την Vistara στην Ινδία, και να πετάξουν στη συνέχεια με δρομολόγια της Lufthansa προς τους δύο κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο και πέραν αυτών. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Through Check-in, οι πελάτες εκδίδουν τις κάρτες επιβίβασης στο πρώτο σημείο αναχώρησης για όλους τους ταξιδιωτικούς τομείς, τόσο εσωτερικούς όσο και διεθνείς, με τις αποσκευές τους να ελέγχονται στον τελικό προορισμό.

Η TATA SIA Airlines Limited, γνωστή με την επωνυμία Vistara, είναι μια κοινοπραξία των Tata Sons Limited και Singapore Airlines Limited (SIA), με την Tata Sons να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο 51% και τη SIA το υπόλοιπο 49%. Η Vistara ξεκίνησε την εμπορική δραστηριότητά της στις 9 Ιανουαρίου 2015 φιλοδοξώντας να θέσει νέα πρότυπα στην αεροπορική βιομηχανία στην Ινδία και σήμερα συνδέει προορισμούς σε όλη το μήκος και πλάτος της χώρας καθώς και σε πόλεις εκτός Ινδίας. Η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί 34 προορισμούς με πάνω από 200 πτήσεις ημερησίως και στόλο 27 αεροσκαφών Airbus A320 και 9 αεροσκαφών Boeing 737-800NG. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, πάνω από 19 εκατ. επιβάτες έχουν πετάξει με τη Vistara.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024