Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsGreek VR Corner στη Στοκχόλμη από την Airtours και τη Future Need
Τεχνολογία

Greek VR Corner στη Στοκχόλμη από την Airtours και τη Future Need

H Airtours, σε στρατηγική συνεργασία με την Future Need, δημιουργούν το πρώτο Greek VR Corner στη Στοκχόλμη, από τον Ιανουάριο 2020.

Μεγάλη ώθηση του ελληνικού τουρισμού με την πρωτοποριακή τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας ανακοινώνουν η Airtours Σουηδίας σε συνεργασία με τη Future Need, την πρώτη ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών VR/AR Video στην χώρα μας.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία Greek VR Corner στο κεντρικό κατάστημα του Tour Operator στη Στοκχόλμη, με στόχο την προβολή δημοφιλών ελληνικών τουριστικών προορισμών προσφέροντας μία διαδραστική εμπειρία για τους πελάτες του δικτύου της Airtours. Η εικονική πραγματικότητα αποτελεί ένα από τα διεισδυτικότερα μέσα και πλέον σύγχρονα εργαλεία για την πώληση τουριστικών πακέτων αλλά και διαφήμιση προορισμών, γεγονός που ο tour operator αναγνωρίζει και εντάσσει στρατηγικά στο marketing mix του για την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Η Future Need – σε συνεργασία με τη North Events, πρώτη στην Ελλάδα διαθέτει την τεχνογνωσία για τη δημιουργία video εικονικής πραγματικότητας, μετρώντας ήδη στις συνεργασίες της σημαντικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς, όπως Grecotel, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Δήμος Πάρου, Δήμος Αλονήσσου, Δήμος Χίου, Δήμος Σκύρου, το Μονοπάτι του Μαινάλου στην Αρκαδία, Πελοπόννησο, κ.ά., ενώ παράλληλα είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του πρώτου VR Visit Greece project, ως content provider για την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024