Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της FedHATTA με εκπροσώπους της επαρχίας Sichuan της Κίνας
Τουριστικά γραφεία

Συνάντηση της FedHATTA με εκπροσώπους της επαρχίας Sichuan της Κίνας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην αυξητική τάση των τουριστικών ροών μεταξύ των δύο χώρων και στην ανάγκη προβολής η οποία θα διευρύνει τις πόλεις – προορισμούς που επιλέγουν να επισκεφτούν οι τουρίστες.

Συνάντηση με εκπροσώπους από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας FedHATTA, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την περαιτέρω αύξηση της τουριστικής κίνησης μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην αυξητική τάση των τουριστικών ροών μεταξύ των δύο χώρων και στην ανάγκη προβολής η οποία θα διευρύνει τις πόλεις – προορισμούς που επιλέγουν να επισκεφθούν οι τουρίστες.

Προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό από την πόλη Daying, η οποία έχει αναγνωριστεί από την κινεζική κυβέρνηση ως πόλη-μοντέλο για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έχει λάβει και το βραβείο “Outstanding Green Ecological City Award” από το Ταμείο Περιβαλλοντικής Προστασίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων συμφώνησαν να αναλάβουν δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στους κατοίκους της πόλης Daying και για την προβολή της κινεζικής περιοχής στην Ελλάδα. Παράλληλα αναμένεται πρόσκληση για τη φιλοξενία εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών γραφείων στην επαρχία Σιτσουάν, προκειμένου να γνωρίσουν την περιοχή και να αναπτυχθούν συνεργασίες μεταξύ των επαγγελματιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024