Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Συνάντηση της FedHATTA με εκπροσώπους της επαρχίας Sichuan της Κίνας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Δεκέμβριος 2019, 09:58

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην αυξητική τάση των τουριστικών ροών μεταξύ των δύο χώρων και στην ανάγκη προβολής η οποία θα διευρύνει τις πόλεις – προορισμούς που επιλέγουν να επισκεφτούν οι τουρίστες.


Συνάντηση με εκπροσώπους από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας FedHATTA, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την περαιτέρω αύξηση της τουριστικής κίνησης μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην αυξητική τάση των τουριστικών ροών μεταξύ των δύο χώρων και στην ανάγκη προβολής η οποία θα διευρύνει τις πόλεις – προορισμούς που επιλέγουν να επισκεφθούν οι τουρίστες.

Προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό από την πόλη Daying, η οποία έχει αναγνωριστεί από την κινεζική κυβέρνηση ως πόλη-μοντέλο για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έχει λάβει και το βραβείο “Outstanding Green Ecological City Award” από το Ταμείο Περιβαλλοντικής Προστασίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων συμφώνησαν να αναλάβουν δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στους κατοίκους της πόλης Daying και για την προβολή της κινεζικής περιοχής στην Ελλάδα. Παράλληλα αναμένεται πρόσκληση για τη φιλοξενία εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών γραφείων στην επαρχία Σιτσουάν, προκειμένου να γνωρίσουν την περιοχή και να αναπτυχθούν συνεργασίες μεταξύ των επαγγελματιών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top