Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines πέτυχε Δείκτη Πληρότητας 82,3% για το Νοέμβριο 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 December 2019, 12:00

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2019, ο συνολικός αριθμός επιβατών έφτασε τα 68,8 εκατομμύρια.


Η Turkish Airlines, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κίνησης επιβατών και φορτίων τον Νοέμβριο 2019, πέτυχε δείκτη πληρότητας (LF) 82,3% για το συγκεκριμένο μήνα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα κίνησης του Νοεμβρίου 2019:

  • Ο συνολικός αριθμός επιβατών που μεταφέρθηκαν, αυξήθηκε κατά 3,7% φτάνοντας τους 5,7 εκατ. επιβάτες.
  • Ο εγχώριος δείκτης πληρότητας αυξήθηκε από 84% σε περισσότερο από 85% με τον διεθνή να αυξάνεται από 81% σε περίπου 82%, συγκριτκά με τον ίδιο μήνα του πρηγούμενου έτους.
  • Οι επιβάτες μεταξύ διεθνών μεταφορών (transfer passengers) αυξήθηκαν κατά 6,3% ενώ ο αριθμός των διεθνών επιβατών- εξαιρουμένων των επιβατών διεθνών προορισμών (transit passengers)- αυξήθηκε κατά 11,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Το ποσοστό της αύξησης του συνολικού αρ?θμού επιβατών τον Νοέμβριο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του περασμένου έτους, ήταν 8,5%.
  • Το Νοέμβριο σημειώθηκε άνοδος στον αριθμό των επιβατών στην Άπω Ανατολή, στην Ευρώπη, στην Αφρική και στη Βόρεια Αμερική κατά 11,5%, 8,9%, 8,2% και 6,8% αντίστοιχα.

Σύμφωνα  με τα αποτελέσματα της περιόδου Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2019

  • Κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2019, ο συνολικός αριθμός επιβατών έφτασε τα 68,8 εκατομμύρια
  • Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2019, ο συνολικός δείκτης πληρότητας έφτασε το 81,7%. Ο διεθνής δείκτης πληρότητας ήταν 81%, ενώ ο ο εγχώριος έφτασε το 86.3%.
  • Ο αριθμός των επιβατών μεταξύ διεθνών προορισμών αυξήθηκε κατά 4,6% και ο αριθμός διεθνών επιβατών, εξαιρουμένων των επιβατών μεταξύ διεθνών προορισμών, αυξήθηκε κατά 2,2% αγγίζοντας τα 18 εκατ. επιβάτες.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για αυτά τα επιτυχημένα αποτελέσματα  της επιβατικής κίνησης του εθνικού αερομεταφορέα, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστική Επιτροπής της Turkish Airlines, Μ. Ilker Ayci, δήλωσε: ”Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές ότι, με την κατανόηση των επιβατών μας, έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, μετά την μεταφορά μας στο νέο μας σπίτι. Η σημαντική αύξηση τον Νοέμβριο, σε συνδυασμό με τους αυξημένους αριθμούς των τελευταίων έξι μηνών, αποδεικνύουν αυτόν τον ισχυρισμό. Θα συνεχίσουμε αυτή την αυξητική τάση των αριθμών στους επόμενους μήνες καθώς θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τους επιβάτες μας προσφέροντάς τους τα προνόμια της Turkish Airlines”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top