Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος DMCΗ, ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για τον δεύτερο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Δεκέμβριος 2019, 13:44

Το Digital Marketing Certificate in Hospitality αποτελεί την πρώτη πιστοποίηση στον κόσμο για Digital Marketing στον τουρισμό με μαθήματα διά ζώσης αποκλειστικά από ανθρώπους της αγοράς και διεθνή πιστοποίηση με την εγκυρότητα του DMI (Digital Marketing Institute).


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος Digital Marketing Certificate in Hospitality που διοργανώνουν η Nelios σε συνεργασία με τη Study Smart και το Cyprus International Institute of Management.

Με πολύ θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις 15 Δεκεμβρίου ο πρώτος κύκλος της πιστοποίησης Digital Marketing Certificate in Hospitality (DMCH) υπό τη διεθνή αναγνώριση του DMI (Digital Marketing Institute) στις εγκαταστάσεις της Study Smart στο Μαρούσι. Μετά από 5 εβδομάδες εντατικής εκπαίδευσης σε όλα τα σύγχρονα εργαλεία του ξενοδοχειακού digital marketing, οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την ποιότητα των εισηγητών. Η εικόνα αυτή αποτυπώνεται στα αποτελέσματα φόρμας ικανοποίησης που συμπληρώνουν ανώνυμα οι συμμετέχοντες μερικά εκ των οποίων παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

“Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς αυτή η εικόνα” δηλώνει ο κ. Κώστας Χανδρινός, επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος -και συνεχίζει: “Ξέραμε ότι το περιεχόμενο του προγράμματος είναι εξαιρετικό, το μεγάλο στοίχημα για εμάς ήταν η μεταδοση του αποκλειστικά από ανθρώπους της αγοράς. Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης αλλά και η συνεχής επικοινωνία με τους συμμετέχοντες
δείχνει ότι το κερδίσαμε”.

Οι διοργανωτές ανακοινώνουν την άμεση έναρξη και του δεύτερου κύκλου ξανά στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου 2020 έχοντας ήδη εξασφαλίσει κατά 97% τη συμμετοχή των ίδιων εισηγητών.

“Αλλάζουμε τον αρχικό σχεδιασμό μας για διοργάνωση στην Κύπρο στην αρχή του νέου έτους γιατί υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα από ανθρώπους οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν χρονικά τον πρώτο κύκλο” δηλώνει ο κ. Δημήτρης Σερίφης από τη Nelios.

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ενώ ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών έχει οριστεί στις 18.

Το DMCH (Digital Marketing Certificate in Hospitality) αποτελεί την πρώτη πιστοποίηση στον κόσμο για Digital Marketing στον τουρισμό με μαθήματα διά ζώσης αποκλειστικά από ανθρώπους της αγοράς και διεθνή πιστοποίηση με την εγκυρότητα του DMI (Digital Marketing Institute). Αποτελεί σύμπραξη της Study Smart με τη Nelios και το Cyprus International Institute of Management με όραμα την αναβάθμιση της αντίληψης γύρω από το ψηφιακό οικοσύστημα των στελεχών του τουρισμού και στόχο την ανάπτυξη του προγράμματος διεθνώς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top