Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Πάφο προς Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Δεκέμβριος 2019, 09:31

Η Cyprus Airways συνδέει την Πάφο με την Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα. Εκτός από τη σύνδεση με την Αθήνα, η Cyprus Airways θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2020.


Η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Πάφο προς Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Το Αεροδρόμιο της Αθήνας καλωσόρισε το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα. Στην πύλη προσφέρθηκαν γλυκά σε όλους τους επιβάτες που ταξίδεψαν προς Πάφο. Παρομοίως, το Αεροδρόμιο της Πάφου καλωσόρισε την πρώτη πτήση της Cyprus Airways από την Αθήνα με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα.

Η Cyprus Airways συνδέει την Πάφο με την Αθήνα με τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Εκτός από τη σύνδεση με την Αθήνα, η Cyprus Airways θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2020.

Η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της από τη Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ηράκλειο για τη χειμερινή περίοδο.

Η εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways Natalia Popova δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε πτήσεις από το αεροδρόμιο της Πάφου, το δεύτερο αεροδρόμιο της Κύπρου. θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της τοπικής αγοράς και παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα για βελτιώσεις προς αυτή την κατεύθυνση”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top