Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG στο Portes Lithos Luxury Resort στη Χαλκιδική
Ξενοδοχεία

Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG στο Portes Lithos Luxury Resort στη Χαλκιδική

H LG εξόπλισε την πολυτελή τουριστική μονάδα με LG Smart Pro:Centric Infotainment λύσεις και επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού.

Η LG Electronics (LG) και το τμήμα Business Solutions συνεργάστηκε με το πολυτελές ξενοδοχείο Portes Lithos Luxury Resort στη Χαλκιδική για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένης LG ξενοδοχειακής εφαρμογής με LG Smart Pro:Centric Infotainment λύση και σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού. Το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει μοναδική εμπειρία διακοπών με αναβαθμισμένες, κομψές εγκαταστάσεις και παρέχει εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικού συστήματος κλιματισμού VRF LG Multi V 5 καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών του ξενοδοχείου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent. Επιπλέον, εξασφαλίζουν τη δημιουργία ιδανικού κλίματος για μία άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο χάρη στον χαμηλό θόρυβο των εσωτερικών μονάδων που τοποθετούνται στα δωμάτια.

Επιπλέον, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των δωματίων φιλοξενίας με συνολικά 130 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Pro:Centric Smart 43 ιντσών της σειράς LG LU661H, οι οποίες υποστηρίζουν την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric. Η ξενοδοχειακή Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου της LG προσφέρει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δικές τους in-room digital concierge υπηρεσίες. Για την απλή και γρήγορη διαχείριση του περιεχόμενου των τηλεοράσεων σε όλο το δίκτυο των δωματίων επιλέχθηκε ο LG Pro:Centric Server PCS400R, ο οποίος ξεχωρίζει για την ευκολία εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης.

Βασικό κριτήριο επιλογής της LG ως ιδανικού συνεργάτη για το έργο αποτέλεσε η συνολική συνεργασία και ο συνδυασμός λύσεων για τις ανάγκες σε ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού του ξενοδοχείου, καθώς και την αποδεδειγμένα εξειδικευμένη τεχνογνωσία της εταιρείας στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Portes Lithos Luxury Resort το οποίο επέλεξε μία ολοκληρωμένη LG ξενοδοχειακή λύση και εξοπλίστηκε με ένα μεγάλο πλήθος ξενοδοχειακών προϊόντων της LG. Το συγκεκριμένο project αναδεικνύει πλήρως τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η LG στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα. Η συνεργασία μας με την τουριστική μονάδα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου”.

Ο κ. Αντώνης Μπακογιάννης, ιδιοκτήτης του Portes Lithos Luxury Resort, ανέφερε από την πλευρά του: “Η συνεργασία με μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία όπως η LG είναι πολύ σημαντική για εμάς αφού θα λαμβάνουμε υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για μια πληθώρα ξενοδοχειακών λύσεων από έναν μόνο συνεργάτη, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι καθώς η LG ικανοποίησε τις προσδοκίες μας ανταποκρινόμενη απολύτως στις απαιτήσεις του έργου και η επιλογή μας αποδείχθηκε βέλτιστη”.

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024