Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβείο 'Treasures of the Greek Tourism' για τη Louis Hotels στην Ελλάδα
Ξενοδοχία

Βραβείο 'Treasures of the Greek Tourism' για τη Louis Hotels στην Ελλάδα

Τα βραβεία 'Treasures of the Greek Tourism' απονέμονται για να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού και βασίζονται στην οικονομική απόδοση των τουριστικών επιχειρήσεων.

Mε το βραβείο “Treasures of the Greek Tourism”, στην κατηγορία “Οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες και φορείς στον τομέα του τουρισμού”, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Louis Hotels. Διοργανωτής των βραβείων που απονεμήθηκαν για ήταν ο οργανισμός New Times Publishing. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα. Στην εκδήλωση μίλησε και ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Δημήτρης Αβρααμόπουλος.

Τα βραβεία “Treasures of the Greek Tourism” απονέμονται για να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού και βασίζονται στην οικονομική απόδοση των τουριστικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, συλλέγονται στοιχεία από 1.500 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα στην Ελλάδα και οι εταιρείες αξιολογούνται βάσει αυστηρών κριτηρίων ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα του θεσμού. Ταυτόχρονα, ο θεσμός υπολογίζει τη συνολική συνεισφορά του κάθε οργανισμού στον ελληνικό τουρισμό και την κοινωνική του υπευθυνότητα. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν αναγνωρισμένα ξενοδοχεία, οργανωτές ταξιδιών, τοπικές οργανώσεις και επιτροπές τουρισμού, συνεδριακά κέντρα, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και άλλα.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο στην τελετή, ο κ. Ποσειδώνας Θεοδώρου, περιφερειακός διευθυντής Κέρκυρας της Louis Hotels, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την διάκριση. “Το βραβείο αυτό μας γεμίζει με χαρά αφού νιώθουμε πως η σκληρή μας δουλειά επιβραβεύτηκε για άλλη μια χρονιά. Η ποιοτική φιλοξενία και η άριστη εξυπηρέτηση παραμένουν σταθερά και υψηλά πρότυπα για εμάς στη Louis Hotels τα οποία θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μας, κάθε χρόνο. Ακολουθώντας μια επιτυχημένη συνταγή πολλών χρονών ο οργανισμός μας πρωτοπορεί, αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται”.

Η νέα αυτή διάκριση, σύμφωνα με τον όμιλο, έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της Louis Hotels, σε Κύπρο και Ελλάδα. Ταυτόχρονα, το βραβείο έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη τόσο εγχώριων όσο και ελλαδικών οργανισμών που ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία στις δύο χώρες, στις οποίες η Louis Hotels πρωταγωνιστεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024