Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαGoldair Handling: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και νέα διοίκηση

Goldair Handling: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και νέα διοίκηση

Το διοικητικό συμβούλιο της Goldair Handling κατά την τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 3,5 εκατ. ευρώ. Με την αύξηση αυτή το μετοχικό κεφάλαιο […]

Το διοικητικό συμβούλιο της Goldair<.> Handling κατά την τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά<...> 3,5 εκατ. ευρώ.
Με την αύξηση αυτή το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ οι επενδύσεις της σε υλικοτεχνική υποδομή φθάνουν τα 33 εκατ. ευρώ.

Οι ιδιόμορφες συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο των αερομεταφορών επιβάλλουν στις επιχειρήσεις του χώρου να αναλάβουν πρωτοβουλίες με στόχο την αναδιοργάνωσή τους καθώς και την βελτίωση της δομής και της λειτουργίας τους. Στο πλαίσιο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο της Goldair Handling, ανέθεσε τα καθήκοντα της γενικής διευθύνσεως της εταιρίας στην κα. Αικατερίνη Ξανθάκη.

Η κα. Ξανθάκη με πείρα στον εμπορικό, διοικητικό και οικονομικό τομέα των επιχειρήσεων κατείχε ηγετικές θέσεις σε σημαντικές εταιρίες ελληνικές και ξένες, γα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στα άμεσα σχέδια της Goldair Handling είναι η επέκτασή της σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, τα οποία θα απελευθερωθούν.

Στο μετοχικό σχήμα της Goldair Handling εκτός της ομώνυμης εταιρίας Goldair συμμετέχουν η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines, η Alpha Ventures θυγατρική του ομίλου της Alpha Bank και οι γερμανικές εταιρίες Globeground και Fraport.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024