Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Goldair Handling: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και νέα διοίκηση

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Απρίλιος 2002, 00:00

Το διοικητικό συμβούλιο της Goldair<.> Handling κατά την τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά<...>

3,5 εκατ. ευρώ.
Με την αύξηση αυτή το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ οι επενδύσεις της σε υλικοτεχνική υποδομή φθάνουν τα 33 εκατ. ευρώ.

Οι ιδιόμορφες συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο των αερομεταφορών επιβάλλουν στις επιχειρήσεις του χώρου να αναλάβουν πρωτοβουλίες με στόχο την αναδιοργάνωσή τους καθώς και την βελτίωση της δομής και της λειτουργίας τους. Στο πλαίσιο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο της Goldair Handling, ανέθεσε τα καθήκοντα της γενικής διευθύνσεως της εταιρίας στην κα. Αικατερίνη Ξανθάκη.

Η κα. Ξανθάκη με πείρα στον εμπορικό, διοικητικό και οικονομικό τομέα των επιχειρήσεων κατείχε ηγετικές θέσεις σε σημαντικές εταιρίες ελληνικές και ξένες, γα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στα άμεσα σχέδια της Goldair Handling είναι η επέκτασή της σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, τα οποία θα απελευθερωθούν.

Στο μετοχικό σχήμα της Goldair Handling εκτός της ομώνυμης εταιρίας Goldair συμμετέχουν η αεροπορική εταιρία Aegean Airlines, η Alpha Ventures θυγατρική του ομίλου της Alpha Bank και οι γερμανικές εταιρίες Globeground και Fraport.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top