Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι Βρετανοί ανεξάρτητοι πράκτορες αγωνίζονται να φτάσουν τις online τιμές της TUI
TOs

Οι Βρετανοί ανεξάρτητοι πράκτορες αγωνίζονται να φτάσουν τις online τιμές της TUI

Ανεξάρτητοι πράκτορες στο Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν αδύναμοι να φτάσουν τις online τιμές της TUI και αναφέρουν ότι οι πιστοί τους πελάτες είναι απρόθυμοι να κάνουν απευθείας κράτηση.

Οι ανεξάρτητοι τουριστικοί πράκτορες στη Βρετανία “βγάζουν” στα Social Media τα παράπονά τους για την αδυναμία τους να ανταγωνιστούν τις online τιμές της TUI, καθώς ξεκινά η περίοδος αιχμής των κρατήσεων.

Ένας πράκτορας δήλωσε ότι κέρδισε μόνο 7,90 λίρες προμήθεια για διακοπές αξίας 3.000 λιρών, από κράτηση μέσω του ταξιδιωτικού κολοσσού. Άλλοι δήλωσαν ότι βρίσκουν αδύνατον να φτάσουν τις online τιμές της TUI και ανέφεραν ότι οι πιστοί τους πελάτες ήταν απρόθυμοι να κάνουν απευθείας κράτηση.

“Η τιμές που η TUI διαφημίζει στην ιστοσελίδα της και η τιμή του πράκτορα θα πρέπει να είναι η ίδια και στη συνέχεια να έχει την ανάλογη προμήθεια, όπως κάθε άλλος σωστός Τ.Ο.”, είπε ένας δυσαρεστημένος πράκτορας, προσθέτοντας: “Η δική τους online τιμή θα ήταν ακόμη κερδοφόρα ή αλλιώς δε θα υπήρχε, οπότε γιατί να μην ισορροπήσουμε τον ανταγωνισμό και να έχουμε εκατοντάδες πράκτορες που να μπορούν να πωλούν το προϊόν τους;”

Κάποιοι άλλοι τουριστικοί πράκτορες όμως υπερασπίζονται την πολιτική της TUI, λέγοντας ότι είναι μια επιχείρηση και κάνει το ίδιο όπως και άλλοι Τ.Ο.

Ένας πράκτορας δήλωσε: “Η TUI δε θα αλλάξει, γιατί να το κάνει; Είναι ο πιο επιτυχημένος τουριστικός οργανισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο που λειτουργεί για αυτούς -και φαίνεται ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί και στο μέλλον. Οι πράκτορες πρέπει να επιλέξουν το τι λειτουργεί για το δικό τους επιχειρηματικό μοντέλο και αν αυτό δεν περιλαμβάνει την πώληση μέσω TUI, τότε αυτή είναι η επιλογή τους. Η Jet2 και η easyjet πωλούν διακοπές για να καλύψουν τις αεροπορικές τους θέσεις, η TUI πουλά αεροπορικές θέσεις για να καλύψει τα τουριστικά της πακέτα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024