Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΡεκόρ προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων στη Λεμεσό το Νοέμβριο
Κρουαζιέρα

Ρεκόρ προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων στη Λεμεσό το Νοέμβριο

Πάνω από 34.000 επιβάτες κατέφθασαν στο Νέο Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας στο λιμάνι της Λεμεσού. Έως το τέλος του χρόνου θα έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι της Λεμεσού συνολικά 93 κρουαζιερόπλοια, σημειώνοντας αύξηση 40% σε σύγκριση με το 2018.

Αριθμός ρεκόρ κρουαζιερόπλοιων κατέπλευσε στο λιμάνι της Λεμεσού τον περασμένο Νοέμβριο, καθιστώντας τον καλύτερο μήνα για την κρουαζιέρα το 2019. Η DP World Limassol καλωσόρισε 25 κρουαζιερόπλοια, συμπεριλαμβανομένων των Jewel of the Seas, MSC Lirica, MSC Opera και Viking Star και Viking Sky στο νέο τερματικό σταθμό κρουαζιέρας.

Περισσότεροι από 34.000 επιβάτες επισκέφθηκαν το νησί της Κύπρου το Νοέμβριο. Όλοι οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη της Λεμεσού και να γνωρίσουν την Κύπρο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μέσω οργανωμένων εκδρομών στις γύρω περιοχές, εξασφαλίζοντας σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία.

Επιπλέον, τα δύο αφορολόγητα καταστήματα του Νέου Επιβατικού Σταθμού είχαν την ευκαιρία να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες κρουαζιέρας που έφτασαν στο λιμάνι της Λεμεσού και να ενισχύσουν τη συνολική τουριστική εμπειρία.

Σε δήλωσή του, ο εμπορικός διευθυντής της DP World Limassol, κ. Λάζαρος Χαραλάμπους ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τον αριθμό των αφίξεων κρουαζιέρας που είχαμε στο λιμάνι το Νοέμβριο, καθώς ήταν μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για την DP World Λεμεσό αλλά για τον τουρισμό κρουαζιέρας γενικότερα. Η καθιέρωση της Λεμεσού ως προορισμού κρουαζιέρας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο είμαστε βέβαιοι ότι με την ευθυγράμμιση των προσπαθειών του μάρκετινγκ με τις διεθνείς καμπάνιες μάρκετινγκ που διαχειρίζονται τα τουριστικά γραφεία του νησιού, υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για να προσεγγίσουμε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό κρουαζιέρας. Ο τελευταίος αυτός μήνας καταδεικνύει ότι είμαστε ένα βήμα πιο κοντά για να καθιερώσουμε το λιμάνι της Λεμεσού ως σημαντικό κόμβο κρουαζιέρας στη Μεσόγειο”.

Η DP World, αναμένει ότι έως το τέλος του χρόνου (δηλαδή σήμερα) θα έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι της Λεμεσού 93 κρουαζιερόπλοια, σημειώνοντας αύξηση 40% σε σύγκριση με το 2018. Επιπλέον, η εταιρεία αναμένει ότι αυτή η αυξητική τάση θα συνεχιστεί και το 2020.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024