Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair συνδέει Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Αρμενία από το καλοκαίρι του 2020
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair συνδέει Αθήνα και Θεσσαλονίκη με Αρμενία από το καλοκαίρι του 2020

Απευθείας ευρωπαϊκές συνδέσεις με την Αρμενία, με την ανακοίνωση νέων δρομολογίων από το Gyumri προς την Αθήνα και από το Yerevan προς τη Θεσσαλονίκη, δύο φορές την εβδομάδα από το Μάιο του 2020.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα την Ελλάδα ως το νεότερο απευθείας προορισμό με την Αρμενία. Δύο νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από το Μάιο του 2020 και θα συνδέουν, δύο φορές την εβδομάδα, το Gyumri με την Αθήνα και το Yerevan με τη Θεσσαλονίκη, ως μέρος του εκτεταμένου πτητικού προγράμματος γαι την Αρμενία, για το προσεχές καλοκαίρι.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της Ryanair για την Αρμενία περιλαμβάνει:

  • Δύο χειμερινές πτήσεις από το Yerevan προς το Μιλάνο – Bergamo (δύο φορές την εβδομάδα) και τη Ρώμη – Ciampino (δύο φορές την εβδομάδα)
  • Δύο θερινές πτήσεις από το Yerevan προς το Berlin Schönefeld στη Γερμανία και τη Θεσσαλονίκη (δύο φορές την εβδομάδα)
  • Δύο θερινές πτήσεις από το Gyumri προς Αθήνα (δύο φορές την εβδομάδα) και το Memmingen στη Γερμανία (δύο φορές την εβδομάδα)
  • 198.000 επιβάτες ετησίως
Ο Chief Commercial Officer της Ryanair’s David O’Brien, δήλωσε: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να αναπτύξει περαιτέρω απευθείας ευρωπαϊκές συνδέσεις με την Αρμενία, με την ανακοίνωση νέων δρομολογίων από το Gyumri προς την Αθήνα και από το Yerevan προς τη Θεσσαλονίκη. Η απαλλαγή από τον Φόρο Αναχώρησης (Departure Tax) της κυβέρνησης της Αρμενίας για νέες, φιλικές προς το περιβάλλον απευθείας πτήσεις έχει υπερδιπλασιάσει τον αριθμό των απευθείας δρομολογίων της ΕΕ προς την Αρμενία από 6 σε 16 σε μόλις ένα χρόνο. Οι Ευρωπαίοι τουρίστες και οι επιβάτες των επαγγελματικών ταξιδιών προτιμούν τις απευθείας πτήσεις με την πιο ‘πράσινη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, ΄τη Ryanair, παρά τις πτήσεις με ανταποκρίσεις και υψηλές εκπομπές ρύπων μέσω των ρυπογόνων κόμβων της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας”.

Στη φωτογραφία, το Yerevan με το όρος Αραράτ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024