Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Η SWOT διοργανώνει το 4ο Boutique Hotels Forum με την υποστήριξη του ΞΕΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Ιανουάριος 2020, 10:09

Boutique hotels και παραδοσιακά καταλύματα της Ελλάδας συναντούν την τουριστική αγορά στις 6 Φεβρουαρίου 2020.


Η SWOT | Hospitality Management Company διοργανώνει το 4ο Boutique Hotels Forum, την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Ακόμη μία χρονιά, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στα πλαίσια του σχεδίου ανταποδοτικότητας και προβολής που υλοποιεί για τα μέλη του, ενισχύει τη διοργάνωση με την υποστήριξή του μέσα από μία στρατηγική συνεργασία με τη SWOT.

Tο φόρουμ απευθύνεται σε Boutique Hotels και Παραδοσιακά Καταλύματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν ήδη πιστοποιηθεί από το ΞΕΕ ή επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα πιστοποίησης, βάσει των κριτηρίων και προϋποθέσεων που έχει ορίσει το επιμελητήριο.

Η συμμετοχή για όποια από τα ξενοδοχεία ή τα καταλύματα πληρούν τις προϋποθέσεις, είναι δωρεάν, αφού το ΞΕΕ, στα πλαίσια των ενεργειών που πραγματοποιεί για τη στήριξη των μελών του, καλύπτει το σύνολο του κόστους.
 
Το πρόγραμμα συναντήσεων ορίζει την επαφή με ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον διαμονής σε boutique hotels και παραδοσιακά καταλύματα της Ελλάδας.
 
Το Forum θα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, σεμινάρια από ειδικούς της τουριστικής αγοράς, με σκοπό την ενίσχυση και ενημέρωση νέων τρόπων προσέγγισης πελατών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top