Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ SWOT διοργανώνει το 4ο Boutique Hotels Forum με την υποστήριξη του ΞΕΕ
Συνέδρια

Η SWOT διοργανώνει το 4ο Boutique Hotels Forum με την υποστήριξη του ΞΕΕ

Boutique hotels και παραδοσιακά καταλύματα της Ελλάδας συναντούν την τουριστική αγορά στις 6 Φεβρουαρίου 2020.

Η SWOT | Hospitality Management Company διοργανώνει το 4ο Boutique Hotels Forum, την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Ακόμη μία χρονιά, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στα πλαίσια του σχεδίου ανταποδοτικότητας και προβολής που υλοποιεί για τα μέλη του, ενισχύει τη διοργάνωση με την υποστήριξή του μέσα από μία στρατηγική συνεργασία με τη SWOT.

Tο φόρουμ απευθύνεται σε Boutique Hotels και Παραδοσιακά Καταλύματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν ήδη πιστοποιηθεί από το ΞΕΕ ή επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα πιστοποίησης, βάσει των κριτηρίων και προϋποθέσεων που έχει ορίσει το επιμελητήριο.

Η συμμετοχή για όποια από τα ξενοδοχεία ή τα καταλύματα πληρούν τις προϋποθέσεις, είναι δωρεάν, αφού το ΞΕΕ, στα πλαίσια των ενεργειών που πραγματοποιεί για τη στήριξη των μελών του, καλύπτει το σύνολο του κόστους.
 
Το πρόγραμμα συναντήσεων ορίζει την επαφή με ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και εμπορικές εταιρείες με ενδιαφέρον διαμονής σε boutique hotels και παραδοσιακά καταλύματα της Ελλάδας.
 
Το Forum θα περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, σεμινάρια από ειδικούς της τουριστικής αγοράς, με σκοπό την ενίσχυση και ενημέρωση νέων τρόπων προσέγγισης πελατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024