Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Jet2 δεσμεύεται να φέρει επιπλέον μισό εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020
TOs

Η Jet2 δεσμεύεται να φέρει επιπλέον μισό εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020

Αύξηση των πτήσεων προς Κέρκυρα από 20 σε 30 την εβδομάδα, προς Κρήτη από 38 σε 46, και προς Ζάκυνθο από 24 σε 30.

Η Jet2.com και η Jet2holidays πρόσθεσαν πάνω από μισό εκατομμύριο θέσεις στο “εξαιρετικά διευρυμένο” πρόγραμμα της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020. Η αεροπορική εταιρεία και ο αερομεταφορέας παρουσίασαν χθες Τετάρτη 8 Ιανουαρίου τα πλήρη σχέδιά της, τα οποία περιλαμβάνουν έξι νέους προορισμούς στην Ελλάδα – Μύκονο, Σκιάθο, Σαντορίνη, Καλαμάτα, Πρέβεζα και Λέσβο.

Η Jet2 θα επιχειρεί συνολικά σε 14 ελληνικούς προορισμούς και έχει ξεκινήσει πάνω από 12 νέες διαδρομές προς πώληση για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε περίοδο αιχμής, η Jet2 θα λειτουργήσει περισσότερες από 220 εβδομαδιαίες πτήσεις, αύξηση πάνω από 50% σε σχέση με πέρυσι, με πάνω από 70 νέες εβδομαδιαίες υπηρεσίες διαθέσιμες για κράτηση μέσω πρακτόρων.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η επέκταση αυτή υπογράμμισε τη “δέσμευσή της στην Ελλάδα, την οικονομία της και την τουριστική της βιομηχανία”.

“Με πολλαπλές εβδομαδιαίες πτήσεις σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς, αυτό σημαίνει ότι οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να προσφέρουν στους παραθεριστές πλήρη ευελιξία για το πόσο χρόνο επιλέγουν να κάνουν διακοπές”, δήλωσε η Jet2.

Η Jet2 προσλαμβάνει νέο προσωπικό για να στηρίξει τα σχέδια επέκτασής της στην Ελλάδα και έχει δεσμευθεί να συνεργαστεί με τους ξενοδόχους και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την προώθηση της χώρας.

Αυτό το καλοκαίρι, η Jet2.com θα λειτουργεί έως τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μύκονο από το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ, τρεις προς Λέσβο και τρεις προς Καλαμάτα. Ακόμη, τέσσερις εβδομαδιαίες υπηρεσίες προς Σαντορίνη, οκτώ προς Σκιάθο και επτά προς Πρέβεζα από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ.

Η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει χωρητικότητα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει αύξηση των πτήσεων προς Κέρκυρα από 20 σε 30 την εβδομάδα, προς Κρήτη από 38 σε 46, και προς Ζάκυνθο από 24 σε 30. Η Jet2holidays, εν τω μεταξύ, προσφέρει περίπου 5.000 ξενοδοχεία (δύο έως πέντε αστέρων) στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, δήλωσε: “Από τότε που ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα, η δέσμευσή μας σε αυτή τη φανταστική χώρα είναι σταθερή και αμετάβλητη. Η σημερινή (χθεσινή) ανακοίνωση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας, που σημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2020 θα μεταφέρουμε πάνω από μισό εκατομμύριο επιπλέον παραθεριστές στην Ελλάδα και στα νησιά της. Με έξι καινούργιους προορισμούς, 14 προορισμούς προς πώληση συνολικά και σημαντικές επενδύσεις για την υποστήριξη αυτής της ανάπτυξης, η ανακοίνωσή μας αποτελεί σαφές μήνυμα για το πόσο δεσμευμένοι είμαστε στην Ελλάδα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024