Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ SWOT αναλαμβάνει τη διαχείριση του Moxy Patra Marina
Ξενοδοχεία

Η SWOT αναλαμβάνει τη διαχείριση του Moxy Patra Marina

Τοποθετημένο στην κεντρική Μαρίνα του λιμανιού της πόλης και σε απόσταση μικρότερη από 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πάτρας, το καινούργιο Moxy Patra Marina διαθέτει 116 δωμάτια, Lobby Bar – Self Service Restaurant και Roof Top Café/Bar & Restaurant.

Η SWOT | Hospitality Management Company ανακοινώνει την ανάληψη διαχείρισης (management) του Moxy Patra Marina στην Πάτρα, ενός ακόμη brand της Marriott International.

Τα Moxy δημιουργήθηκαν από τη Marriott το 2014, με στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες σύγχρονες ανέσεις, ελκυστικές τιμές, βολικές υπηρεσίες όπως 24/7 Grab and Go, γρήγορο και δωρεάν wifi, και τεχνολογικά εξοπλισμένους χώρους για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τοποθετημένο στην κεντρική Μαρίνα του λιμανιού της Πόλης και σε απόσταση μικρότερη από 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πάτρας, το καινούργιο Moxy Patra Marina διαθέτει 116 δωμάτια, Lobby Bar – Self Service Restaurant και Roof Top Café/Bar & Restaurant, συνδυάζοντας το έξυπνο και γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με το σύγχρονο στυλ διαβίωσης.

Οι επισκέπτες του Moxy Patra Marina μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους συνήθειες, όπως η γυμναστική, επισκεπτόμενοι το γυμναστήριο ή κολυμπώντας στην εξωτερική πισίνα, καθώς επίσης και να καλύπτουν πλήρως τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις χρησιμοποιώντας τις γρήγορες υπηρεσίες Wi-Fi και τους ιδιαίτερους χώρους συναντήσεων (meeting rooms) και φιλοξενίας.

Ο επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης έργων φιλοξενίας κ. Νίκος Τρικουράκης, δήλωσε για τη νέα συνεργασία της DPN με τη SWOT: “Συνεχίζουμε να επενδύουμε στρατηγικά -με πρωτοποριακά έργα- και να αναδεικνύουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της φιλοξενίας στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης και της χώρας. Η συνεργασία μας με την SWOT θα υποστηρίξει πλήρως το όραμα, τη φιλοσοφία και τις αξίες των έργων μας μέσα από την υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες management που προσφέρει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024