Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠροηγμένο σύστημα ενημέρωσης τουριστών από την Ουαλία

Προηγμένο σύστημα ενημέρωσης τουριστών από την Ουαλία

Η Ουαλία με έναυσμα την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση των τουριστών μετά τα κρούσματα του αφθώδους πυρετού εγκατάστησε ένα πολύ προηγμένο σύστημα ενημέρωσης το οποίο θα βοηθάει τους τουριστικούς πράκτορες […]

Η Ουαλία<.> με έναυσμα την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση των τουριστών μετά τα κρούσματα του αφθώδους πυρετού εγκατάστησε ένα πολύ προηγμένο σύστημα<...> ενημέρωσης το οποίο θα βοηθάει τους τουριστικούς πράκτορες στο να γνωρίζουν ανά πάση στιγμή ποια ξενοδοχεία και ποια τουριστικά σημεία είναι ανοικτά.

Αν λοιπόν αυτή την χρονιά υπάρξουν και άλλα κρούσματα αφθώδους πυρετού ο οργανισμός Τουρισμός της Ουαλίας θα είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή στοιχεία μέσω του νέου συστήματος Destination Management που θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα και στοίχισε 4 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Ο κόμβος της Ουαλίας www.visitwales.com πάνω στον οποίο εφαρμόζεται το νέο αυτό σύστημα περιλαμβάνει δυνατότητες κρατήσεων για τους τουρίστες όπως και δυνατότητες για τους επαγγελματίες να ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο τον κόμβο για τις τιμές τους και για την διαθεσιμότητα τους. Το σύστημα και η εκπαίδευση των χρηστών προσφέρεται χωρίς κόστος στους επαγγελματίες, αλλά παρακρατείται μια μικρή προμήθεια για να καλύπτονται τα κόστη.

Ο κ. Δημήτρης Μπούχαλης, διευθυντής του Κέντρου e-Tourism Research του Πανεπιστημίου του Surrey δήλωσε ότι το marketing των τουριστικών οργανισμών των περιοχών μπορεί να αναμένει πολλά οφέλη από τα συστήματα Destination Management. 'Ο Οργανισμός Τουρισμού του Τυρόλου της Αυστρίας έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία αυτά τα συστήματα εδώ και πέντε χρόνια', είπε ο κ. Μπούχαλης. 'Οι βασικοί προμηθευτές αυτών των συστημάτων είναι οι Tiscover, Worldnet, Gulliver, Integra, Infocentre, και Touchvision, αλλά όλοι χρησιμοποιούν διαφορετικά μοντέλα και εφαρμογές', συμπλήρωσε ο κ. Μπούχαλης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024