Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προηγμένο σύστημα ενημέρωσης τουριστών από την Ουαλία

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Απρίλιος 2002, 00:00

Η Ουαλία<.> με έναυσμα την ανάγκη για συνεχή ενημέρωση των τουριστών μετά τα κρούσματα του αφθώδους πυρετού εγκατάστησε ένα πολύ προηγμένο σύστημα<...>

ενημέρωσης το οποίο θα βοηθάει τους τουριστικούς πράκτορες στο να γνωρίζουν ανά πάση στιγμή ποια ξενοδοχεία και ποια τουριστικά σημεία είναι ανοικτά.

Αν λοιπόν αυτή την χρονιά υπάρξουν και άλλα κρούσματα αφθώδους πυρετού ο οργανισμός Τουρισμός της Ουαλίας θα είναι σε θέση να δώσει λεπτομερή στοιχεία μέσω του νέου συστήματος Destination Management που θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα και στοίχισε 4 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Ο κόμβος της Ουαλίας www.visitwales.com πάνω στον οποίο εφαρμόζεται το νέο αυτό σύστημα περιλαμβάνει δυνατότητες κρατήσεων για τους τουρίστες όπως και δυνατότητες για τους επαγγελματίες να ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο τον κόμβο για τις τιμές τους και για την διαθεσιμότητα τους. Το σύστημα και η εκπαίδευση των χρηστών προσφέρεται χωρίς κόστος στους επαγγελματίες, αλλά παρακρατείται μια μικρή προμήθεια για να καλύπτονται τα κόστη.

Ο κ. Δημήτρης Μπούχαλης, διευθυντής του Κέντρου e-Tourism Research του Πανεπιστημίου του Surrey δήλωσε ότι το marketing των τουριστικών οργανισμών των περιοχών μπορεί να αναμένει πολλά οφέλη από τα συστήματα Destination Management. 'Ο Οργανισμός Τουρισμού του Τυρόλου της Αυστρίας έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία αυτά τα συστήματα εδώ και πέντε χρόνια', είπε ο κ. Μπούχαλης. 'Οι βασικοί προμηθευτές αυτών των συστημάτων είναι οι Tiscover, Worldnet, Gulliver, Integra, Infocentre, και Touchvision, αλλά όλοι χρησιμοποιούν διαφορετικά μοντέλα και εφαρμογές', συμπλήρωσε ο κ. Μπούχαλης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top