Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η Αλόνησσος προβάλλει εξειδικευμένα τουριστικά 'προϊόντα' στη βρετανική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Ιανουάριος 2020, 10:21

Το νέο καταδυτικό 'προϊόν' της Αλοννήσου (το αρχαίο Ναυάγιο της Περιστέρας και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, που αναμένεται να λειτουργήσει το 2020) προβάλλεται σε αγορές–'κλειδιά, όπως η Βρετανία.


Δυναμικά ξεκινά η νέα χρονιά για το Δήμο Αλοννήσου με ενέργειες στοχευμένης προβολής στη βρετανική αγορά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με το Γραφείο ΕΟΤ Βρετανίας, η Αλόννησος εντάχθηκε σε εκτενές διαφημιστικό αφιέρωμα στο κορυφαίο διαδικτυακό τόπο Family Traveller.

Ξεχωριστή ενότητα του αφιερώματος περιγράφει την Αλόννησο ως τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες που αρέσκονται στις δραστηριότητες και που θα εντυπωσιαστούν από το εύρος επιλογών που προσφέρει ο εξωτικός παράδεισος των Σποράδων. “Η εκδρομή στο μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, οι καταδύσεις, η πεζοπορία και τα θαλάσσια σπορ θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους σε μία εμπειρία ζωής”, σύμφωνα με το αφιέρωμα.

Ταυτόχρονα, ειδική αναφορά στην Αλόννησο έγινε στο πλαίσιο πρόσφατης επιτυχημένης εκδήλωσης του Γραφείου ΕΟΤ στο Λονδίνο για την παρουσίαση αυθεντικών θεματικών μορφών τουρισμού. Το αρχαίο Ναυάγιο της Περιστέρας και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας που αναμένεται να λειτουργήσει στην Αλόννησο το 2020 προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των καλεσμένων. Επιπλέον, μετά από σχετικές ενέργειες του Γραφείου ΕΟΤ, το έργο αναδεικνύεται ιδιαίτερα και σε αφιέρωμα του έγκριτου ABTA Magazine, που είναι το επίσημο περιοδικό της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων του Ην. Βασιλείου.

“Η Αλόννησος εισέρχεται σε μία νέα εποχή. Χωρίς να χάνεται χρόνος και χάρη στα αντανακλαστικά έγκριτων φορέων, ήδη το νέο καταδυτικό ‘προϊόν’ της Αλοννήσου προβάλλεται σε αγορές–‘κλειδιά’, όπως η Βρετανία”, δήλωσε ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης, που ευχαρίστησε θερμά την προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top