Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Την Αθήνα επέλεξε για το ετήσιο συνέδριό της το 2019 η Alliott Group Israel

Τατιάνα Ρόκου - 14 Ιανουάριος 2020, 12:13

Η ετήσια διάσκεψη της Alliott Group του Ισραήλ για το 2019 έγινε στο ξενοδοχείο Marriott Athens.


Στην Αθήνα (στο ξενοδοχείο Marriott Athens) φιλοξενήθηκε η ετήσια διάσκεψη της Alliott Group του Ισραήλ για το 2019, η οποία παρακολουθήθηκε από τον πρόεδρό της και το μεγαλύτερο μέρος του Διοικητικού της Συμβουλίου. To συνέδριο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου 2019 και ως ομιλητής κλήθηκε να συμμετάσχει ο κ. Γιάννης Κλεώπας, διευθύνων σύμβουλος της Kleopas Alliott Business Consultants.

Μέσα από την παρουσίαση του κ. Κλεώπα, που έλαβε μέρος την Κυριακή 29/12, οι Ισραηλινοί σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις νέες εταιρείες-μέλη που εντάχτηκαν στο Alliott Group για το 2019 παγκοσμίως, καθώς και τους στόχους και τη στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου μέχρι και το 2022. Είχαν επίσης την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία, τις υπηρεσίες και τους στόχους της Kleopas Alliott Business Consultants σε Ελλάδα και Ρουμανία. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το νομικό πλαίσιο του Ελληνικού Φόρου Εισοδήματος. Ο κ. Κλεώπας ανέλυσε διεξοδικά τα βασικά σημεία, τους πυλώνες και τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Φόρου Εισοδήματος, κάνοντας αναφορά στους συντελεστές τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τα φυσικά πρόσωπα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kleopas Alliott, μετά το τέλος του συνεδρίου, δήλωσε: “Αισθάνομαι χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε το συνέδριο στην Αθήνα και είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στην επιτυχημένη πορεία και τη στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου, ενημερώνοντας παράλληλα τους συναδέλφους μας στο Ισραήλ για τις βασικές πτυχές του ελληνικού φόρου εισοδήματος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top