Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Συμφωνία Amadeus - Air India για τη διανομή του περιεχομένου της αεροπορικής στο σύστημα Amadeus

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιανουάριος 2020, 12:51

Η Amadeus έχει υπογράψει σειρά σημαντικών στρατηγικών συμφωνιών στην Ινδία τους τελευταίους μήνες, με την Air India να προστίθεται σε μία λίστα αεροπορικών εταιρειών, που περιλαμβάνουν τη Spice Jet και τη Vistara.


Η δυναμική ινδική ταξιδιωτική βιομηχανία έχει μετασχηματιστεί τα τελευταία χρόνια. Ταξιδιωτική και αγοραστική δύναμη αυξάνονται, όπως και οι προσδοκίες των Ινδών ταξιδιωτών. Για να μπορέσουν οι αεροπορικές εταιρείες να ακολουθήσουν αυτό το “κύμα” ανάπτυξης και να μπορέσουν να φτάσουν τις δυνατότητές τους, οι σωστές συνεργασίες με κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες είναι απαραίτητες. Με αυτό το δεδομένο, η Amadeus και η Air India ανακοινώνουν ότι η αεροπορική εταιρεία θα επωφεληθεί από τη μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη κοινότητα ταξιδιωτικών πωλητών στον κόσμο, αυτήν της Amadeus, υποστηριζόμενη από την πλατφόρμα Amadeus Travel.

Οι πωλητές ταξιδιών στην Ινδία θα έχουν πρόσβαση μόνο στο πλήρες διεθνές περιεχόμενο της αεροπορικής εταιρείας, ενώ οι πωλητές ταξιδιών στον υπόλοιπο κόσμο θα έχουν πρόσβαση στο πλήρες φάσμα του περιεχομένου της Air India -εσωτερικού και εξωτερικού. Η συνεργασία με την Amadeus θα συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρείας από το 2020 και μετά.

Η Amadeus έχει υπογράψει σειρά σημαντικών στρατηγικών συμφωνιών στην Ινδία τους τελευταίους μήνες, με την Air India να προστίθεται σε μία λίστα αεροπορικών εταιρειών, που περιλαμβάνουν τη Spice Jet και τη Vistara. Τόσο η Indigo όσο και η Go Air έχουν επίσης υπογράψει συμφωνίες IT με την Navitaire, εταιρεία της Amadeus.

Επιπλέον, η Amadeus έχει “κλείσει” στρατηγικές συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ινδία, όπως τους Cleartrip, MakeMyTrip, Goibibo, Yatra και Pay. Ακόμη, με μερικές από τις μεγαλύτερους ινδικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, όπως Oberoi, Taj, ITC Hotels και The Leela Palaces. Από πλευράς αεροδρομίων, ο Διεθνής Σερολιμένας “Indira Gandhi” και ο Διεθνής Αερολιμένας “Rajiv Gandhi” χρησιμοποιούν επίσης την τεχνολογία αερολιμένων της Amadeus.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top