Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣτρατηγική συνεργασία Argo – GMT στο θαλάσσιο τουρισμό
Τουριστικά γραφεία

Στρατηγική συνεργασία Argo – GMT στο θαλάσσιο τουρισμό

Στόχος της νέας συνεργασίας είναι μια νέα πλατφόρμα για τη διαχείριση και την απλούστευση των θαλασσίων ταξιδιών, από το σπίτι έως το πλοίο και αντιστρόφως.

Η Global Marine Travel (GMT) επενδύει στο Marine Division της Argo Travel Group και αυτή η συνεργασία μεταξύ της Argo και της GMT προσφέρει ένα ισχυρότερο παγκόσμιο δίκτυο, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνογνωσία στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού με ένα νέο εμπορικό σήμα, το Argo Marine Travel.

“Η στρατηγική αυτή εταιρική σχέση αποδεικνύει μια κοινή δέσμευση για τη συνεχή βελτίωση της παροχής υπηρεσιών, δημιουργώντας μια πλατφόρμα, ηγέτη στην αγορά, για τη διαχείριση και την απλούστευση των θαλασσίων ταξιδιών, από το σπίτι έως το πλοίο και αντιστρόφως”, υποστηρίζουν οι δύο εταιρείες.

Το Argo Marine Travel θα έχει έδρα του στην οδό Ξενοφώντος 9 στην Αθήνα, δίπλα στην έδρα της Αργώ που θα παραμείνει στην οδό Ξενοφώντος 10. Η Argo θα συνεχίσει τη δραστηριοποίησή της σε όλους τους κλάδους που δε σχετίζονται με τη θάλασσα, όπως Business / Corporate, Destination Management κ.λπ.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με μια επιχείρηση με μια τέτοια αξιοπρεπή κληρονομιά, που λειτουργεί από το 1952 και ‘οδηγεί’ το θαλάσσιο ταξίδι στην Ελλάδα για 68 χρόνια”, δήλωσε ο Tim Davey, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της GMT. “Έχοντας επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο, η Argo έχει στηρίξει την τοπική τεχνογνωσία της για να γίνει ένας σημαντικός παγκόσμιος παίκτης και συνεργαζόμενοι στενά με την GMT για αρκετά χρόνια, είμαστε γνωστοί ο ένας στον άλλο. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την ομάδα της Argo Marine στη δική μας ομάδα μας και να χρησιμοποιήσουμε τους πόρους μας και το παγκόσμιο δίκτυό μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους”.

Ο κ. Αδαμάντιος Δ. Πειθής, διευθύνων σύμβουλος της Argo πρόσθεσε: “Η GMT ταιριάζει απόλυτα στον Όμιλο Argo Travel και μοιράζεται τις αξίες και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε προσωπική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση παγκοσμίως. Με την υποστήριξη της παγκόσμιας οργάνωσης και υποστήριξης της GMT, μαζί θα γίνουμε ένας ακόμα πιο ισχυρός οργανισμός. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερες επιλογές και τεχνολογικές λύσεις στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο”.

Στη φωτογραφία ο κ. Αδαμάντιος Δ. Πειθής, διευθύνων σύμβουλος της Argo (αριστερά) με τον Tim Davey, διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της GMT.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024