Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Δυτική Ελλάδα για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020 στο Ισραήλ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 January 2020, 10:22

Στις 13 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν απευθείας επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β workshop που διοργανώνονται από τον ΕΟΤ και την Ομοσπονδία Ισραηλινών Πρακτόρων (ITTAA).


Στην τουριστική αγορά του Ισραήλ απευθύνεται για πρώτη φορά φέτος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς με απόφαση του περιφερειάρχη, κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Νίκου Κοροβέση, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ΙΜΤΜ 2020” που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ, από τις 11 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2020.

Στόχος της συμμετοχής είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος, αλλά και του παραγωγικού δυναμικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δεδομένου ότι η αγορά του Ισραήλ χαρακτηρίζεται ως υπερ-ώριμη σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, αφού οι Ισραηλινοί αγαπούν τη χώρα μας και ταξιδεύουν σε αυτή συχνά, χάρη στην εγγύτητα και τις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθούν επίσης απευθείας επαγγελματικές συναντήσεις Business2Business (Β2Β) workshop, που διοργανώνονται από τον ΕΟΤ και την Ομοσπονδία Ισραηλινών Πρακτόρων (ITTAA). Αντικείμενο των επαφών είναι η δημιουργία νέων τουριστικών πακέτων που θα προωθήσουν τα ισραηλινά τουριστικά πρακτορεία στην εγχώρια αγορά τους.”Μέσα από τη διαρκή διαβούλευση με τους φορείς του τουρισμού, καταγράφουμε τις ανάγκες και καταβάλλουμε διαρκείς προσπάθειες για την περαιτέρω ανάδειξη και ενδυνάμωση της προβολής της Δυτικής Ελλάδας σε νέες αναδυόμενες αγορές. Αποφασίσαμε λοιπόν να εντάξουμε στον προγραμματισμό μας για το 2020, τη συμμετοχή μας και σε νέες εκθέσεις, όπως η IMTM στο Ισραήλ. Η προσπάθεια, ώστε η Δυτική Ελλάδα να αποκτήσει ένα δυναμικό και εξωστρεφές πρόσωπο θα είναι συνεχής” αναφέρει ο κ. Κοροβέσης.

Στη φωτογραφία, άποψη της IMTM 2019.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top