Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Λευκάδα τιμώμενος προορισμός στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης Vakantiebeurs

Τατιάνα Ρόκου - 17 Ιανουάριος 2020, 12:53

Το ελληνικό νησί διοργανώνει happening, παρουσιάσεις, αλλά και μια κλήρωση, με έπαθλο τα αεροπορικά εισιτήρια και 4 ημέρες διαμονής σε ξενοδοχείο του Μεγανησίου με ημιδιατροφή.


Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας είναι ο τιμώμενος προορισμός στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Vakantiebeurs, που γίνεται την Ουτρέχτη της Ολλανδίας, από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου 2020.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση της Ολλανδίας, που μετρά 50 χρόνια ζωής και συγκεντρώνει εκατοντάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο, και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει δυναμικά, με δικό της πόστο μέσα στο περίπτερο του ΕΟΤ και με την παρουσία της ίδιας της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, αλλά και του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, κ. Ανδρέα Κτενά.“Με μεθοδικές ενέργειες και συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ στις Κάτω Χώρες, κατορθώσαμε η Λευκάδα να είναι ο τιμώμενος τουριστικός προορισμός από όλη την Ελλάδα στη Vakantiebeurs 2020. Προτεραιότητά μας είναι η αξιοποίηση της κάθε ευκαιρίας για την προβολή του τόπου μας. Η Λευκάδα, το Μεγανήσι, ο Κάλαμος και ο Καστός, με τα μοναδικά νερά τους, τις ατέλειωτες παραλίες τους, τον πολιτισμό τους, αλλά και τα τοπικά τους προϊόντα, προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον επισκέπτη και αποτελούν εξέχοντες προορισμούς” αναφέρε ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας - και συμπλήρωσε: “Ως τιμώμενη περιοχή, θέλουμε η Λευκάδα να δείξει ένα δυναμικό και εξωστρεφές πρόσωπο. Έτσι, εκτός από προωθητικό υλικό, έχουμε φέρει και τοπικά προϊόντα για να κερνάμε τους επισκέπτες του περιπτέρου μας. Επίσης, έχουμε διοργανώσει happening, παρουσιάσεις, αλλά και μια κλήρωση, με έπαθλο τα αεροπορικά εισιτήρια και 4 ημέρες διαμονής σε ξενοδοχείο του Μεγανησίου με ημιδιατροφή”.

Η πρώτη μέρα της έκθεσης την Τρίτη (15 Ινουαρίου) ήταν ανοικτή μόνο για τους επαγγελματίες του τουρισμού και τον Τύπο, όπου η περιφερειάρχης με τον αντιπεριφερειάρχη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με Τour Operators, εκπροσώπους Τ.Ο., και δημοσιογράφους, ενώ η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της για το ευρύ κοινό χθες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top