Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Νέος γενικός διευθυντής του Ομίλου AKS Hotels ο Δημήτρης Κάκαρης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιανουάριος 2020, 14:31

Με τη συμπλήρωση 5 ετών επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία AKS Hotels, ως διευθυντής των ξενοδοχείων AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay, καθώς και του Συνεδριακού Κέντρου AKS Porto Heli Conference Centre, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του Ομίλου.


Ο κ. Δημήτρης Κάκαρης ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στον Όμιλο AKS Hotels. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα της χώρας μας, έχοντας διατελέσει γενικός διευθυντής σε σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες. Με την συμπλήρωση 5 ετών επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία AKS Hotels, ως διευθυντής των ξενοδοχείων AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay, καθώς και του Συνεδριακού Κέντρου AKS Porto Heli Conference Centre, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του Ομίλου, ως γενικός διευθυντής.

H AKS Hotels, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις ανακαινίσεις των ξενοδοχείων AKS Hinitsa Bay (2016) και AKS lti Minoa Palace (2018) με απόλυτη επιτυχία, μπαίνει δυναμικά στον καινούργιο χρόνο με την, εκ βάθρων, ανακαίνιση του ξενοδοχείου AKS Porto Heli, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο 2020. Και τα τρία ξενοδοχεία καθώς και το συνεδριακό κέντρο, θα λειτουργούν υπό την επίβλεψη του κ. Κάκαρη, “ο οποίος καλείται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και να σηματοδοτήσει την μετάβασή της σε μια νέα, σύγχρονη εποχή με υψηλές απαιτήσεις”, αναφέρει η ανακοίνωση του ομίλου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top