Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρωτόκολλο Συνεργασίας του Φορέα Τουρισμού Χίου με Περιφέρεια Β. Αιγαίου και Δήμους Χίου, Οινουσσών και Ψαρών
Περιφέρεια

Πρωτόκολλο Συνεργασίας του Φορέα Τουρισμού Χίου με Περιφέρεια Β. Αιγαίου και Δήμους Χίου, Οινουσσών και Ψαρών

Προσπάθεια συντονισμού των δράσεων των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μία κοινή κατεύθυνση, με μοναδικό στόχο την τουριστική επιβίωση και ανάπτυξη των τριών νησιών.

Το πρώτο καθοριστικό βήμα που θα επιτρέψει την εκπόνηση και υλοποίηση ενός σχεδιασμού που θα βάλει εκ νέου τη Χίο στον τουριστικό χάρτη, αναδεικνύοντας όλα τα χαρακτηριστικά ενός ποιοτικού προορισμού, έγινε το περασμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου από το νεοσύστατο Φορέα Τουρισμού Χίου.

Ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρματζης (δεξιά) με τον πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού κ. Αυγουστή Νεαμονίτη.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα “Πολίτης” της Χίου, ο Φορέας Τουρισμού προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τους Δήμους Χίου, Ψαρών, Οινουσσών, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και με το Επιμελητήριο Χίου, σε μία προσπάθεια να κατευθύνει τις δράσεις των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μία κοινή κατεύθυνση, με μοναδικό στόχο την τουριστική επιβίωση και ανάπτυξη των τριών νησιών.

Σε αυτό το εγχείρημα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελής Λεγάτος, σημειώνοντας ότι “σήμερα δίνεται η απάντηση σε όσους επέμεναν από την αρχή ότι ο Φορέας Τουρισμού είναι καταδικασμένος να αποτύχει”. Ο κ. Λεγάτος υπογράμμισε ότι με την υπογραφή των μνημονίων συνεργασίας τα χρήματα που θα διαθέτουν από εδώ και στο εξής οι φορείς αυτοδιοίκησης, αλλά και το Επιμελητήριο Χίου θα είναι σε στοχευμένες και όχι μεμονωμένες δράσεις προβολής και προώθησης όπως γίνονταν μέχρι σήμερα.

Από αριστερά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου, κ. Παντελής Λεγάτος, ο αντιδήμαρχος Χίου κ. Κωνσταντίνος Βεργίνας και ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νίκος Νύκτας.

Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά μέλη του φορέα, προβλήθηκε βίντεο που επιμελήθηκε η κα Ευαγγελία Γεραζούνη, και πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των ομάδων εργασίας του Φορέα με χαιρετισμούς των κ.κ. Αυγουστή Νεαμονίτη, Νίκου Νύκτα, Παντελή Μπουγδάνου, Σταμάτη Κάρμαντζη, Κώστα Βεργίνα, Γιώργου Δανιήλ, Μάνου Μισσιρλή και Παντελή Λεγάτου, ενώ “έκλεισε” με την υπογραφή των μνημονίων συνεργασίας και την παράθεση μπουφέ στο φουαγιέ της αίθουσας εκδηλώσεων του Μουσείου Μαστίχας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024