Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators'Επανεκκίνηση' της Thomas Cook τον ερχόμενο Ιούνιο
TOs

'Επανεκκίνηση' της Thomas Cook τον ερχόμενο Ιούνιο

Η Thomas Cook πρόκειται να ξαναρχίσει τη λειτουργία της τον Ιούνιο, μετά την πρόσληψη 12 πρώην στελεχών της εταιρείας.

Η κινεζική Fosun Tourism Group φέρεται να έχει προσλάβει αρκετά πρώην στελέχη της Thomas Cook πριν από την επανεκκίνηση της μάρκας ως online ταξιδιωτική εταιρεία το καλοκαίρι του 2020.

Οι βρετανικοί “Times” αναφέρουν ότι η Thomas Cook πρόκειται να ξαναρχίσει τη λειτουργία της τον Ιούνιο, μετά την πρόσληψη 12 πρώην στελεχών της εταιρείας και να υποβάλει αίτηση για άδεια ATOL από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (CAA). Στα στελέχη περιλαμβάνονται ο πρώην διευθυντής Στρατηγικής & Τεχνολογίας του ομίλου Alan French. ο πρώην οικονομικός εκτελεστικός διευθυντής Raj Sharma και ο επικεφαλής των Πωλήσεων, Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Μάρκετινγκ Phil Gardner.

Πριν καταρρεύσει ο Thomas Cook τον Σεπτέμβριο του 2019, η Fosun ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος του. Το εμπορικό σήμα αποκτήθηκε από τη Fosun το Νοέμβριο για 11 εκατ. λίρες στερλίνες. Την εποχή εκείνη, το βρετανικό σωματείο TSSA (Transport Salaried Staffs’ Association) χαρακτήρισε την τιμή πώλησης ως “μηδαμινό ποσό”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024